Балотели отряза Гана, гледа мач на любимия си Милан

18:40
Балотели отряза Гана, гледа мач на любимия си Милан
Марио Балотели отхвърли повиквателната, получена от националния отбор на Гана. Селекционерът на африканската държава Милован Ражевач искаше да включи младия нападател в отбора си, който ще играе на Световното през лятото, но Балотели твърдо е отказал да предприеме подобен ход.

Както е известно, биологичните родители на играча са ганайци, но са го изоставили още като бебе и той е бил осиновен от италианско семейство.

"Дори не съм си и помислял да играя за Гана. Единствената страна, чийто цветове бих защитавал, е Италия.", коментира нападателят на "нерадзурите".

Междувременно Балотели за пореден път разгневи феновете на Интер. Футболистът не се посвени да бъде в ложите на "Сан Сиро" във вторник и да наблюдава мача от Шампионската лига между Милан и Манчестър Юнайтед. Както е известно, наскоро Балотели разкри, че от малък е миланист.

"Не искам да коментирам по тази тема. Все пак, не мисля, че това е нещо сериозно", отговори собственикът на Интер Масимо Морати на въпрос, свързан с постъпката на Марио Балотели.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Wr10_ManUtd1
19.02.2010 01:18

Ами може да е луд фен , но си знае интересите...

biznesmen
18.02.2010 19:30

Това момче е луд фен на Милан.Чудя се какво прави още в принтер