Селекционерът на Сърбия: Никой не знае какво му има на Видич

14:53
Селекционерът на Сърбия: Никой не знае какво му има на Видич
Селекционерът на Сърбия Миодраг Младенович разкри, че обезпокоен от ситуацията с Неманя Видич в Манчестър Юнайтед. Както е известно, защитникът не се е появявал в игра за "червените дяволи" от миналата календарна година, а като причина за това от щаба на Юнайтед изтъкват, че Видич лекува контузия.

"Световното наближава и ми се иска да съм наясно с физическото състоянието на играчите си. За жалост, в случая с Видич ние просто сме оставени на тъмно и не знаем какво става с него. Вече десет дни чакаме официален отговор от Манчестър Юнайтед каква е травмата на Неманя. Очаквахме да се срещнем с физиотерапевта на "червените дяволи" Стив МакНали на медицинския семинар в Стокхолм, организиран от УЕФА. Той обаче, не се появи там и затова ние изпратихме факс в централата на Юнайтед. Молехме ги да ни предоставят информация от каква травма страда Неманя и с какво са го лекували. До момента обаче, ни държат на тъмно", коментира Миодраг Младенович пред сръбските медии.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Wr10_ManUtd1
18.02.2010 16:23

Ами Видата сега да го заплашат че няма да играе на световното и да видим колко бързо ще се възтанови от "контузията" си.Много ми падна в очите с тези изпълнения , а преди ми беше любимия играч. *sad*