Манчестър Юнайтед открадва звезда на Челси през лятото

12:59
Манчестър Юнайтед открадва звезда на Челси през лятото
Сър Алекс Фъргюсън се готви да отмъкне една от звездите на Челси Джо Коул на свободен трансфер през лятото, твърди "Дейли Експрес".

Фъргюсън се оглежда за класен халф, който може да играе успешно по двата фланга и юношата на Уест Хям идеално се вписва в тази представа на шотландеца. От друга страна, сър Алекс не е особено ентусиазиран от перспективата да вади огромна сума пари за нови футболисти, особено за такива, подвизаващи се на тази позиция. Наскоро Фърги разкри, че в последните месеци клубовете слагат прекалено високи цени на халфове, желани от Манчестър Юнайтед.

Напомняме ви, че Джо Коул има договор с Челси до това лято и още сега е свободен да преговаря с други отбори. Ръководството на "сините" предложи на играча нов договор, но преговорите бяха прекратени без да е постигнато споразумение, тъй като Коул е искал увеличение на заплатата си, а шефовете на лондончани не били склонни да му предложат нещо подобно. В тази връзка пък Карло Анчелоти бе казал, че Коул трябва да докаже до края на сезона, че заслужава да играе в този тим.

През януари се заговори, че и Тотнъм ще се опита да вземе Коул на свободен трансфер. Хари Реднап обаче, отрече тези спекулации, като заяви, че "шпорите" не могат да си позволят този футболист, тъй като той има прекалено високи финансови изисквания.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
18.02.2010 18:11

Да бе,Тотнъм и Манчестър щели да го взимат.Преди време писахте че Арсенал ще го вземе зимния прозорец,ама всичко е една хуйня,нали *wink* Джо Коул ще си остане при сините *sad*

Wr10_ManUtd1
18.02.2010 13:13

Е ако не си поднови договора , веднага да го взимаме , но Анчелоти никак не е тъп...А Оуен и когато го взехме беше направил един слаб сезон и беше много мързелив а му даваха ебати заплатата от Нюкасъл...

Tyrion
18.02.2010 13:05

то и за оуен уж не беше възможно, ама фъргито е стара лисица

Wr10_ManUtd1
18.02.2010 13:03

Поредната клюка , Коул е сърцат играч и се раздава всеки мач , но не мисля че този трансфер е възможен.