Режат Амкар за Жоазиньо

10:53
Режат Амкар за Жоазиньо
В Левски вече усещат сериозно липсата на футболисти след многото продажби и контузени играчи в отбора. Заради кадровите проблеми шампионите са отказали оферта за Жоазиньо, съобщава "Меридиан Мач".

Сериозен интерес към джобния нападател е проявил Амкар Перм. Руснаците даже са пуснали оферта за бразилеца, която обаче не задоволявала ръководството на "сините". Става въпрос за сума от порядъка на 200 хиляди долара. Освен че офертата е доста смешна, Левски няма да вземе цялата сума. Както е известно, "сините" трябва да платят 40 процента от парите от евентуален трансфер на Жоазиньо на бившия му отбор Португеза. По този начин в касата на клуба ще влязат едва 120 хиляди долара. За футболист от класата на Жоазиньо сумата е повече от нищожна. Именно бразилецът е сред най-силно представящите се играчи по време на лагера в Кипър.

В Амкар търсят нов футболист в предни позиции, след като продадоха нападателя Жеан Карлос. Бразилецът бе купен именно от Левски през миналото лято срещу 400 хиляди евро. Напълно очаквано Карлос тотално разочарова и бе разкаран. Въпреки това руснаците имат доверие в стоката от "Герена" и отново искат да пазаруват от "сините".

От ръководството на Левски разкриха, че дори от Амкар да предложат по-добра оферта, клубът няма да пусне Жоазиньо в този момент. След продажбата на Зе Соарес мениджърът на Левски Георги Иванов отсече, че не иска да се разделя с още ключови играчи. В момента Жоазиньо е твърд титуляр на левия фланг на атаката. Той е без алтернатива предвид слабата форма на Николай Димитров и напредналата възраст на Христо Йовов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация