Сърбин готви цирк за пари в Левски

10:50
Сърбин готви цирк за пари в Левски
Халфът на Левски Саша Симонович готви бунт на "Герена". Сърбинът е на път да заведе дело срещу "сините". Причината е, че клубът дължи три заплати на низвергнатия сърбин, съобщава "Меридиан мач".

Играещият в дубъла на "сините" халф е на път да разтрогне договора си в Арбитражния съд към БФС. Идеята на Симонович е да прекрати контракта си по вина на клуба, като това ще накара собственика на Левски да му изплати дължимите три месечни възнаграждения.

От ръководство на Левски се надяват да уредят нещата със сърбина по изгоден и за двете страни начин, като се измъкнат сухи от ситуацията. По този начин те няма да допуснат гаф подобен на този, който преди десетина години сътвориха колегите им от ЦСКА. Тогава армейците взеха сръбски футболисти "на килограм", но те не оправдаха очакванията. Впоследствие играчи като Иван Литера и Ненад Лукич разтрогнаха в договорите си с клуба от Борисовата градина и си тръгнаха с пълни джобове.

Симонович подсили Левски през миналото лято. Това стана малко след контузията на Владимир Гаджев срещу Литекс във финала за Суперкупата на България. Идеята на тогавашния треньор Ратко Достанич беше сърбинът да реши проблемите в средата на терена. Това не стана и през по-голямата част от първенството. Симонович или беше контузен, или оставаше извън групата на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beastt
18.02.2010 14:00

хаха ама иначе клубът винаги си изплаща навреме заплатите.. циркът е пълен във всичките български отбори