Днепър с оферта за Иванов от ?350 000

10:46
Днепър с оферта за Иванов от ?350 000
Трансфер на Иван Иванов през тази зима по всяка вероятност ще се осъществи. Както е известно, от ЦСКА усилено търсят отбор на защитника, но преговорите с няколко тима удариха на камък.

"Меридиан Мач" съобщава, че украинският Днепър Днепропетровск е изпратил оферта за играча на стойност 350 000 евро. Именно това е последното и единствено засега конкретно предложение за играч на ЦСКА. Лично треньорът на украинците Владимир Бесонов е харесал футболиста. Това се е случило по време на контролите на "червените" в Турция.

В момента топката е при "червените", които, ако приемат офертата, ще продадат втори свой футболист в отбора от бившия СССР. Преди няколко седмици халфът Тодор Тимонов подписа с Анжи Махачкала.

Ако отиде в Днепър, Иван Иванов ще увеличи сериозно българската колония в Украйна. Както е известно, в Металург Донецк треньорът Николай Костов разчита на националите Чавдар Янков и Велизар Димитров, както и на миналите през "А" група Зе Соареш и Жулио Сезар.

Иначе Днепър е известен с това, че е първият отбор в треньорската кариера на великия Валери Лобановски. Той ръководи отбора от 1969 до 1973 г.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация