Уигън и Болтън поделиха точките в здрава битка

00:01
Уигън и Болтън поделиха точките в здрава битка
Уигън и Болтън завършиха наравно 0:0 в изтеглен мач от Висшата лига на Англия. В нервен двубой и двата състава се притесняваха повече от това да не загубят и поради това рисковете бяха сведени до минимум, топката без свян се чистеше, когато станеше напечено и здравите единоборства в центъра на терена преобладаваха.

Нападателите на Уигън и Болтън нямаха добра вечер, като общо към двете врати беше отправен един точен удар, който бе записан на сметката на домакините.

Преди почивката хората на Роберто Мартинез бяха по-активният отбор и направиха плах опит да натиснат опонента си и да вземат изключително ценни три точки в битката си за оцеляване в елита.

От другата страна, Уондърърс изпълниха цели девет корнера през целия двубой, но Кевин Дейвис и Йохан Елмандер не успяха да се възползват от тези статични положения.

След този мач Болтън се изкачи на 18-о място във временното класиране на Висшата лига. Уондърърс има само с точка по малко от Хъл Сити, като "тигрите" все още са извън опасната зона. Уигън пък вече е 14-и с 25 пункта и на две точки от зоната на изпадащите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари