Байерн Мюнхен победи Фиорентина с гол от засада (видео)

23:42
Байерн Мюнхен победи Фиорентина с гол от засада (видео)
Байерн Мюнхен трудно победи Фиорентина с 2:1 в първи осминафинален мач от Шампионската лига.  Победното попадение за мюнхенци падна в самия край на мача. Скандалното в случая бе, че голмайсторът Клозе бе в положение на засада в момента, в който Олич му асистира.

Въпреки очакванията, че мюнхенци ще смажат своя опонент още от самото начало, в първия половин час от срещата Фиорентина стоеше много добре на терена и "виолетовите" имаха няколко добри възможности да открият резултата. При едно неразбирателство между Бут и Ван Буйтен, Джилардино за малко да се възползва и да открадне топката, но вратарят на Байерн в последния момент изби в корнер. Бранителят Натали имаше чудесна възможност за гол. Топката бе центрирана от фаул и Натали стреля с глава от задната греда, но топката отиде в аут. Изключително активен за гостите бе крилото Маркиони, който много тормозеше Бадщубър с пробивите си.

В края на полувремето и Байерн бе близо до гол. Робен сътвори два много добри пробива отдясно, но но първо Мюлер не можа да оползотвори добрата асистенция на холандеца, а после и Фрей прояви добър рефлекс след удар на Робен. Преди това в 25-а минута и Рибери бе опитал да вкара от границата на пеналта, но Фрей изби.

В последната минута Кроудруп фаулира Рибери в наказателното поле и реферът отсъди дузпа и Робен вкара за 1:0. В крайна сметка добрата игра на домакините в последните минути на първата част им донесе важен гол. Момчетата на Ван Гаал неочаквано вдигнаха оборотите в края и класата на Рибери и Робен наклони везните в тяхна полза.

На почивката Ван Гаал направи необяснима смяна в отбора си, като на терена се появи дебютантът Контентно, който замени Ван Буйтен. Само шест минути след началото на второто полувреме 19-годишната резерва на мюнхенци направи сериозна грешка, след която "виолетовите" изравниха. Маркиони центрира от корнер, Контенто изпусна Йоветич, който подаде на Кроудруп и бранителят на "виола" отблизо намери мрежата за 1:1.

Байерн натисна своя съперник след гола на Кроудруп. Рибери и Робен сновяха по двете крила и пред тях се откриха добри възможности да отбележат. В средата на полувремето Ван Гаал смени Гомес и Мюлер, а на терена се появиха Олич и Клозе. В 72-а минута Гоби заби лакът в гърлото на Робен край тъчлинията. Съдията показа директен червен картон на бранителя и "виолетовите" трябваше да доиграят двубоя в намален състав.

След този червен картон флорентинците забъркаха бетона и баварците изглеждаха доста безидейни пред гола и не се виждаше как те биха успели да стигнат до втори гол, въпреки своя масиран натиск към вратата на италианците.

Две минути преди края Лам нахлу по левия фланг и подаде на Клозе, който шутира от близо, но топката мина над вратата.

Все пак Байерн спечели мача със скандален гол в 90-а минута. Робен стреля от далечна дистанция, Фрей боксира, Олич с глава подаде на Клозе, който беше в положение на засада в момента на паса. Страничният рефер не вдигна флага си, а Мирослав Клозе с глава намери мрежата. Така мюнхенци взеха ценна преднина преди реванша във Флоренция.

Байерн Мюнхен - Фиорентина 2:1 

1:0 Робен 45-а мин (д)
1:1 Кроудруп 52-а мин
2:1 Клозе 90-а мин

Байерн Мюнхен: Бут, Лам, Бадщубър, Ван Буйтен, Демикелис, Робен, Ван Бомел, Швайнщайгер, Рибери, Мюлер, Гомес

Фиорентина: Фрей, Ди Силвестри, Кроудруп, Натали, Гоби, Монтоливо, Болати, Маркиони, Варгас, Йоветич, Джилардино

Видео от мача вижте ТУК!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ghasper
19.02.2010 13:48

байерн си заслужи победата с показаната игра но не трябваше да бият по този начин и цяла европа да се съмнява в техните възможности Bayern Forever!!!

shadowblase
18.02.2010 17:07

аз само не мога да разбера, защо всички обвиняват Байерн. Не Байерн а съдията сгреши и го псуваийте колкото искате. А също не мога да разбера защо изкарвате Байерн се едно всеки път като бият съдията им помагал. Това е смешно. И patoka искам да ми разясниш що за отбор е Байерн, защото в момента е в серия от 13 поредни победи, а освен това е между петте най велики клуба в света. Така че коментари от тоя род са напълно излишни и явно се изказваш неподготвен

patoka
18.02.2010 16:35

хитлерите ще мачкат само с помоща на съдията.Вчера видя цяла Европа що за отбор е Байерн

Wr10_ManUtd1
18.02.2010 16:26

golemiq_geshan , не брате порното е сега , ще стане футбл когато ги въведът а дотогава Байерн ще мачкат. *joking*

Wr10_ManUtd1
18.02.2010 16:25

golemiq_geshan , имаха положения , но ТЕ не си ги вкараха , за това само ТЕ са си виновни , разбирасе че беше незаслужена с този гол от засада.

golemiq_geshan
18.02.2010 15:22

Който твърди , че победата на Байерн е била незаслужена явно е гледал някой друг мач ... Иначе по темата за видео пофторения , ако наистина го въведат ще стане истинско порно ... По 10 секунди щяло да трае едно гледане ами те като са 20-тина , така отбора ще може да успорва когато си поиска това е абсолютен абсурд се едно да махнат засадите друг идиот който го каза , но какво да говорим въпреки , че съм горещ фен на Италианския футбол и най-вече на Рома знам че Байерн ще се класира на пред и има сили за много в този турнир защо не и за крайна победа на "Сантиаго бернабеу" *thumb_up*

brickbat
18.02.2010 15:08

за да не се караме най - добре е въобще да премахнат засадите, тогава ще има много повече голове и доста по интересен футбол *beer*

Wr10_ManUtd1
18.02.2010 14:21

А съдията не беше за никой просто се видя че е слаб , че не стави авантаж преди дузпата , това беше супер непрофесионално а за засадата просто страничния се осра много.

Wr10_ManUtd1
18.02.2010 14:18

Lucas_Podolski , мили боже за какво говорим , те него го наказаха , а и това е малка работа. *wink* А този мач беше 1/8 финал в ШЛ (най-добрите 16 отбора в света) много важен мач и в него има един отбор който сте представяШЕ много добре и му дадоха голяма преднина , ами ако те не вкарат гол на своя стадион и остане 0:0 , при такъв случай щяха да продължат , а вие всички стига сте се извинявали с Ман защото те от отдавна не ги подкрепят а и не са свързани с вас. *thumb_up*

Lucas_Podolski
18.02.2010 13:32

Дузпата можеш да я броиш към добрите неща за "Виола"! Все пак втори шанс да се спасиш от гол, не е малко! Червения картон също беше реален, не като този на Снайдер преди няколко седмици (то и дузпа получиха Милан тогава, ама тя само доказа колко жалък отбор са в момента)

milan260
18.02.2010 13:22

Виола получиха пълна промоция*lol*узпа,червен картон и гол от засада...И то пред Платини...

BoBi_Levskara
18.02.2010 13:00

Съдията че беше слаб беше, но не мисля, че е свирил нарочно в полза на Байер, ако беше тогава защо отмени гола и даде дузпа ?. Случва се често голове от засада, но онва с отменения гол го виждам за първи път.Съдията според не ме подкрепяше никого просто толкова си може.Айде със здраве. *beer*

Lucas_Podolski
18.02.2010 12:54

Да - от всички изгъзици във футбола, точно след този мач ще има повторения. Като си много отворен що не призова за повторения след мача на твоя любим отбор срещу Хъл, когато само 3-ма от 80 000 видяха удара без топка на Рио... А да не говорим за легендарния гол на Педро Мендез, когато топката бе на метър зад гол линията, но съдията реши, че Манчо не може да падне!

Wr10_ManUtd1
18.02.2010 12:45

След този мач надали пак ще има идиоти които да казват че камерите ще бъдат разваляне на човешкото във футбола. Футболистите го правят красив ,а съдийте загрозяват и правят скандали.

alexis_mashin
18.02.2010 12:23

докато не се въведе видео повторение, няма да се оправи играта. Говоря за видео повторение не за това дали има или няма фаул, защото това понякога е спорно и след повторение, а говоря за това дали топката е преминала голлинията или не; дали има или няма засада и дали има или няма игра с ръка. Тези три неща са лесни - или да или не. И едва ли ще отнеме повече от 10 сек. едно повторение.

Lucas_Podolski
18.02.2010 11:53

Абе манчовци и миланисти и всички други... особено тоя фен на Юве (върни се 3 дена по-рано бе лумпен - 3 метра засада, фаул 3 метра пред наказателното, да виждаш сходство) какво вдигате врява, гол от 3 метра засада, да НЕРЕДОВЕН ГОЛ - и какво от това, аз нали си го хванах мача на 3 коеф. в 80-тата минута.

Jurka5
18.02.2010 11:34

bayernmunchen2,играта с ръка на Марадона ако не знаеш,че е играл ще кажеш ли,че я има?Защото аз от това,което съм гледал на пръв поглед не си личи,докато виж вчера се видя и от Луната,че това е засада!

Juventus_tifoz
18.02.2010 11:29

Не мога да разбера ЗАЩО дават на този съдия още да ръководи мачове. И то в ШЛ *stop* Иначе - Напълно НЕЗАСЛУЖЕНА победа в байерн. Все пак ще почакаме реванша *smile*

GoodCharlotte
18.02.2010 11:24

сега остава и с Интер да се изгаврят и нз *erm* колкото и да ги мрязя другата седмица ще им стискам палче.Италианските отболи са велико нещото винаги изненадват *wink*

biznesmen
18.02.2010 11:06

Милан паднаха красиво и почтенно но не и чесно.Съдията трябваше да даде директен червен картон на Фърдинанд за нарушение срещу Рони в 20 мин.а вчера видяхме пълна гавра с италианските отбори

GoodCharlotte
18.02.2010 10:17

bayernmunchen2 миля че си недорасъл *thumb_down* дечко предпочитам милан да падне цесто и почтенно и то с хубави голове,отколкото да ни вкарат някой смешен гол и то от засада *erm*

greenred
18.02.2010 10:03

Фен съм на Байерн. Заслужаваха да победят, но не и по този начин. *sad* Бях изненадан от играта на отбора, а също и на Фиорентина. Не показахме на какво сме способни. Имахме шансове, но топката не влизаше. Дано в Италия да победим, та повече да не си спомняме за този нечестен гол. *thumb_up*

biserms
18.02.2010 08:38

и bayernmunchen2 не бъди поне толкова нагъл с това "И какво ме ебе....".Интересно ми беше к'ва щеше да ти е реакцията, ако вместо вие, Фиорентина бяха вкарали такъв гол в 90 минута, от същата засада и мачът да беше свършил 1:2? Тогава си мисля, че щеше нещо да те "ебе" и нямаше да можеш да си намериш място от яд у вас.Така, че поне не бъди нагал, замълчи си, радвай се на "победата" на отбора си и не се заяждай *beer*

biserms
18.02.2010 08:33

Хахах добре де как може такъв гол? После ШЛ бил най-чесния турнир, нямало измами, нямало купени съдии....Лично аз този гол си го обяснявам по 2 начина.Или съдията е желаел Байерн да победи (по неизвестни причини) и това беше последния шанс за гол на "баварците".Или второто ми обяснение е този човек наистина да има проблем с очите...Не може съдия, на който е поверен мач от толкова високо равнище да свири по-този начин.Просто все по-ясно става, че днес футболът е една ПОРНОГРАФИЯ и не печели този, който играе по-добре, а този който съдията желае( не говоря за този мач конкретно,а общо погледнато).Колко примери мога да дам на мачове само от този сезон не е истина..За това, приятели, не чакайте да въведат някога Видео Повторени, нали това ще съсипе бизнеса, НИКОГА няма да го позволят, колкото и жалко да е за нас феновете ... *thumb_up*

ORIGINALNI_BE
18.02.2010 03:29

Страничният го беше играл мача 1 , това съм на 120 % сигурен =)

bayernmunchen2
18.02.2010 03:25

кво ме ебе засада ли или не то и Анлия би нечестно германия на 1 мондиал и марадона вкара гол с ръка на Англия пък на друг ама победата си е победа засада не засада не ми пука победа ли е победа е факт ли е факт еми няма кво да коментираме *beer*

bayernmunchen2
18.02.2010 03:23

milan260 ти пък се скрий щото видяхме как вчера вас юнайтед ви еба публично жалкото отборче и как интер с човек по малко ви разби смешниците от милан се пак е запомнете отбор от милано ли е не е отбор *lol*

arsenov
18.02.2010 01:47

сега гледах репортаж щото на стадиона не се вижда има или няма засада и т.н. засада има 100% че и повече *smile* но и гол имаше 100% а тоя мушмул как може да го отмени заради дузпа беше странно. доло видях некъв философ дет казва че нямало червен картон абе "спец" удар без топка и то в лицето какво е бе??? медал за храброст може би?

arsenov
18.02.2010 01:14

много слаб Байерн днес 75мин се разхождаха буквално и за 15мин показаха как се играе ако играха 1 полувреме така..... но след като и толкова не активни пак бихме е добре *beer*

Wr10_ManUtd1
18.02.2010 01:10

Иначе , браво ! Рядко се вижда в този сайт или изобщо в бг някой да си признае за грешка или когато отбра му е загубил.

Wr10_ManUtd1
18.02.2010 00:56

manunited666 написа:

Респект , че си признаваш грешката , по това разбирам ,че не е фен на Милан... *lol* *lol* Е в смисъл не като онези бизнесмени и смешници.

Vaniuhin
18.02.2010 00:33

manunited666, Wr10_ManUtd1, извинявам се, прав си! така е! Гледа се линята на топката, факт който не знаех, извинявам се отново връщам си думите!

Wr10_ManUtd1
18.02.2010 00:29

Vaniuhin , само не разбирам защо той трябва да ги чете.

Vaniuhin
18.02.2010 00:27

manunited666 *lol* Това е което мога да ти кажа, прочети правилата ако обичаш *thumb_up*

manunited666
18.02.2010 00:25

Абе лумпелчета ... я земете научете правилата.Това е засада защото Клозе е пред топката.Ако е зад нея нямаше да е засада.Той е пред нея и паса е напред.Няма значение в каква позиция е тоя дето подава , дали е между играчите и вратаря или между играчите и майкаму.Засадата е потресаваща.2 метра засада и да не я видят!

Wr10_ManUtd1
18.02.2010 00:23

Vaniuhin , същия , това ми напомня на финала на ШЛ през 2006 , но тогава поне имаше по-добро извинение и то беше ,че трябваше да даде червен на Лимон ама пак си беше булшит ама това с дузпата беше за съд такова отсъждане дете на 10 години няма да направи. *sick*

Vaniuhin
18.02.2010 00:19

Извинявам се за офтопика, но не беше ли този съдия на мача на Челси срещу Барса?

Vaniuhin
18.02.2010 00:17

Обаче гола на Порто беше много скандален, тук спорим ама там... Много скандален *smile*

bianconer85
18.02.2010 00:16

Човек, нека ти обясня за това правило нещо. Ами просто няма такова правило, спомням си 2006 на световното на мача Гана - Чехия, двама ганайци сами срещу вратаря, при което този с топката подава пас НАПРЕД към другия, съдията естествено дава засада. Засада няма единствено когато топката е отправено успоредно или назад към втория играч. Колкото за мача, гледах само първото полувреме и около дузпата не знам какви претенции може да има от фенове на Фиорентина, при положение че съдията отмени вече вкаран гол, и отсъди дузпа. Второто полувреме не знам кой е играл по-добре, кой по-зле, видях просто повторението на гола и това си беше жива ебавка.

Wr10_ManUtd1
18.02.2010 00:15

Засадата беше на Клозет ,а не на Олич. И без повторение се вижда , ощетиха Фиорентина и ако те не вкарат гол на своя стадион , знайте че щяха да продължат. Мисля че трябва да се започне с камерите по скоро защото се правят такива фрапантни грешки.

Jurka5
18.02.2010 00:14

shadowblase,не тогава не се отсъжда засада,защото са на една линия или човекът получил паса е зад другия!Затова не се свири засада,а не,защото вратаря бил последен,ама някой не знае правилата май..

pecaka_botev
18.02.2010 00:14

Абе ако е зад защитата нямаше да има засада ама тои не е зад тях на стоп кадър го гледах и е пред тях и подава на Клозе и точно там е засадата.

barca_fc
18.02.2010 00:14

Ако са само двамата да-няма засада,но в разстоянието между тях има защитник на фиорентина и клозе беше зад него.Абсолютна засадамно все е пак Байерн заслужаваха победата повече и имаше справедливост

shadowblase
18.02.2010 00:14

аз не казвам че няма засада. Но просто погледнато от такъв ъгъл ситуазията е много тънка и може лесно да се обърка. Това се опитвам да обясня от половин час. не ме разбирай погрешно

BoBi_Levskara
18.02.2010 00:13

Като гледах днеска мачовете от шампионксата лига започвам да си мисля, че не сме толко назад със съдийството *joking* .Особено в този мач кво беше това при дузпата незнам.Защо беше отменен гола и свирена дузпа си остава загадка.Пък да не говорим и за гола на Клозе.А пък на мача Порто-Арсенал нямам думи за втория гол на Порто.Той още не е свирил не е посочил дори откъде да се бие нарушението, а те си вкараха гола.Отчаян съм дори и от съдиите в Европа.Явно видео наблюдението е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. *beer*

pecaka_botev
18.02.2010 00:13

Aма Олич нее зад сащтитата бе вие гледате ли влезте във някои саит и вище е сега го гледам и тои не е зад защитата.

shadowblase
18.02.2010 00:12

мвжду другото са точно такива правилата. не един път в мачове когато двама от едни отбор останат сами срещу вратаря единия подава на другия да вкара гол.Тогава НЕ СЕ ОТСУЖДА ЗАСАДА, защото вратаря остава последен в защитата

pecaka_botev
18.02.2010 00:12

shadowblase; Гледах го 10 пати и Олич не е оред защтиниците, не ги е надбягъл. Чиста засада и всички коментатори го казват

Vaniuhin
18.02.2010 00:11

Хахах може, не споря, че може да е и от ракията, може*smile* Но аз говоря че няма засада при положение, че са на една линия, защото така го видях *wink*

Vaniuhin
18.02.2010 00:10

Добре, без да се заяждам ( за Фиорентина бях) кажи как тълкуваш правилото, ако Олич и защитника са на една линия? Защо има засада?

Jurka5
18.02.2010 00:10

Vaniuhin,определено ракията ти е дошла в повече. *thumb_up* Три метра засада!Не са на никаква линия,това се видя и на живо без повторения,страничния къде гледаше не ми е ясно,но Фиорентина бяха жестоко ощетени.

milan260
18.02.2010 00:07

bayernmunchen2 не те ли ебеше като Барса публично ви изналиси миналата година а ? АКо на такива смешни и подарени победи се раздаш СМЯТАЙ *lol* Всичко се връща Господ има и някой ден рано или късно ще плачете много.Това винаги става на 100% такива подарени и измислени съдии от селската девизия няма никъде .

Crissstiano
18.02.2010 00:07

Хахахах тия дето спорят,че няма засада си правят ташак с играта направо.Някви правила от гъза си вадите,а истината е една-100 процентова засада.

Vaniuhin
18.02.2010 00:07

shadowblase На едно мнение сме, това се опитвам да обясня и аз, ако Олич е пред защитника вече вратаря остава последен и няма засада.

shadowblase
18.02.2010 00:06

ако го погледнете от тази гледна точка, може да се оправдае съдията

shadowblase
18.02.2010 00:05

pecaka_botev в правилото за засада има една много голяма тънкост.в тоя случай Клозе беше зад защита по време на подаванте - факт. Тука обаче има една подробност.Олич успя да надбяга и двамата защитници и ако видищ внимателно повторенито ще видиш че по време на паса горната част на тялото на Олич беше зад защитата(а той подаде с глава). При този случай вече вратаря играе роля като последен играч (а Клозе не беше зад него). Това правило много често се забравя и дори коментаторите рядко го схващат

Vaniuhin
18.02.2010 00:01

pecaka_botev Не знам, може и ракията да ми дошла в повече, но виж точно по време на паса, нали точно тогава се гледа, на мен ми се струва че двамата са на една линия, тогава няма засада, ако Олич и защитника са на една линия няма засада. Поне аз така го видях на повторението, сложна ситуация...

pecaka_botev
17.02.2010 23:58

Vaniuhin ; Ти не разбираш от футбол честноооо казвам ти го откровенно , при 2 рия пас има 2 метра засада на Клозе ама кво да ти обяснявам.

shadowblase
17.02.2010 23:58

Абе съдиите ги псувайте колкото си искате, ама се едно Байерн са виновни че не е свирил. И говорите се едно секи мач Байерн са били подпирани. Аре стига глупости.

bayernmunchen2
17.02.2010 23:57

имало засада нямало засада нали ги насхрахме тея хамстери си отиват не ми казвайте има реванш 100 реванша да има все тая фиорентина не е отбор който заслужава да продължи оправадния не ме вълнъват мене победата е наша *beer*

bayernmunchen2
17.02.2010 23:56

засада , фасада не ме интересува победа ли е победа е не е 1-ви нито последния такъв мач в историята на футбола само ще спомена спорния 1/2-финал Барса и Челси миналия сезон победата си е победа не ме ебе с 6 гола от засада ли е или не бихме ли бихме айде *beer*

pecaka_botev
17.02.2010 23:55

Той какво беше направил за Челси че не си спомням имаше пак нещо гавра ?

shadowblase
17.02.2010 23:55

офф просто бях в кенефа и не видях положението. После влизам тука и гледам сички реват се едно много ги ебе за фиорентина,че имало засада. Затова казвам че искам повторение

Vaniuhin
17.02.2010 23:55

Виж добре пак добре повторението, никаква засада, нито при първия пас нито при втория! Бях за Фиорентина, но мисля, че тук съдиите направиха много правилно решение! Жалко, но правилно! *beer*

milan260
17.02.2010 23:55

Уважавах Байерн ама след този мач и супер незаслужената победа как да ги уважава човек?Те бяха 100% подпряни от съдията.То не беше блъскане бутане засади масади бахти и измислените чесно.До никъде няма да я докарате с тази съдийска подкрепа.

bianconer85
17.02.2010 23:54

Много ми е интересно на този псевдосъдия том хенинг йовребо докога ще му дават наряди да свири изобшо футбол. Ако продължават така, след година, две няма само фенове на Челси да му отправят заплахи

shadowblase
17.02.2010 23:50

еее Байерн не биха с 10 гола разлика голяма работа. Освен това за засадата искам да видя повторение, а дуспата си бепе 100%. Фиорентина не мина центъра 2-рото полувреме и не мога да разбера как Байерн да вкарат повече голове като Фиорентина игра с 10 човека в зашита. Ако ще и Локо Мездра да беше играл срещу Байерн с 10 човека в зашита нямаше да ги бият с повече от 2-3 на нула

pero_911
17.02.2010 23:49

martosas тъпо копеле бихте ама как ? с тъп гол от засада .Тия судии от ШЛ са яки педерасти ..преебаха FIore които имаха някакъв шанс ,не че ся нямат де но е по малък.СМЪРТ ЗА БАВАРЦИТЕ . ИЗМИСЛЕН ОТБОР с голове от засади бият педалите . *cigarette*

biserms
17.02.2010 23:47

а тоя резултат не е хич лош за турнирен.1:0 на Артемио Франки и чао чао Байерн *thumb_up*

milan260
17.02.2010 23:47

Уаууу жабарите да лапат викаш хахаха.Стига глупости супер сте зле Байерн много сте зле.Вие ако се радвате на служебна победа значи яко сте затънали.Фиорентина си бяха порязани жестоко от съдията ама наистина жестоко.Всички знаем , че УЕФА иска да съсипе италианския футбол ама не го правете толкова очевидно де.Тя засадата 5 метра оня вика няма засада хахаха *lol*

biserms
17.02.2010 23:45

бати смешния гол но комент...И 2та гола смешни 1 от дузпа другия от засада и то в края на полувремената....Голям малшанс за италианските отбори, вчера Милан днес Фиорентина просто липса на какъвто и да било късмет *sick* А байерн се изложиха, очаквах да бият с няколко гола те едвам биха 10 човека от Фиорентина и то с измислен гол *thumb_up*

patoka
17.02.2010 23:45

Жестока гавра с Фиорентина.Никакъв червен картон и чиста засада.Колко нарушения не бяха свирени в полза на Фиорентина направо мача беше подарен за Байерн.Много слабо съдийство както вчера на мача Милан МЮ така и днес.

martosas
17.02.2010 23:45

Не ме интересува ЗАСАДА ли е, какво е, вие ще кажете тъпи и завистливи критици, важното е, че бихме.. !!!! БАЙЕРН ЗАВИНАГИ !!!

unitedcitygirl
17.02.2010 23:44

никаква засада нямаше залужен успех на Баейрн тея жабри да ходят да лапат. Ще помоля админите да изтрият тея 2 коментара от моя профил най отдоло не съм ги писала аз глупаци като има нещо триете а като трябва да си вършите работата къде сте, някой глупак ми е влизал в профила .............

biznesmen
17.02.2010 23:41

Жестоко порязани Фиорентина от съдията.Чиста засада имаше при втория гол.Тази година ШЛ е пълна боза.Супер слабо съдийство

math
17.02.2010 23:14

РЕФЕРА ИМАМ ПРЕДВИД- ТОМ ХЕННИНГ ОВЕРБО *party*

math
17.02.2010 23:13

ДО ФЕНОВЕТЕ НА чЕЛСИ ПОЗДРАВЯВАМ ГИ С РЕГЕРА НА ТАЗИ СРЕщА .. *joking* *lol* *beer*

sa6o8383
17.02.2010 22:51

бой--->още 2 гола и да си почиват фиорентина.. *sick*

sa6o8383
17.02.2010 22:49

хайде баварци,изяще ги като баварски наденички.. *party* *beer*

ShefkaTa
17.02.2010 22:13

Успех за на Фиорентина *party* Дано покажат какво могат *smile*

unitedcitygirl
17.02.2010 21:42

оле тея двата коментара доло не съм ги писала аз майка му даеба няккой ми е влизал в шибания рег ............................. инъче моето мнение че Байерн ще ги смаже тея жабари от фиорентина *beer*

Lollipopp
17.02.2010 21:39

немците ще видят много зор в опазването на Йоветич , Джилардино и Варгас *wink*

martosas
17.02.2010 21:30

Тaя unitedcitygirl как ме нерви ама Сити ще видят ШЛ през крив макарон макар че от Англия съм за тях *wink* *smile*

biznesmen
17.02.2010 21:12

Tея немците имат само един белязан Рибери и нищо друго а Фиорентина имат феномена Йоветич