Батков: Гордея се, че работех за ДС, защото защитавах интересите на България!

19:46
Батков: Гордея се, че работех за ДС, защото защитавах интересите на България!
Собственикът на Левски Тодор Батков излезе с официално изявлние по повод разкритията, че преди 10 ноември 1989 година той е бил сътрудник на Държавна Сигурност. Адвокатът разкрива, че е горд от своето минало и няма от какво да се срамува. Батков също така споделя, че не е бил доносник а е работел във военното контраразузнаване на България.

Ето и цялото изявление на Тодор Батков:

"Всеки българин трябва да се гордее, когато може да бъде полезен на родината си. Както и трябва да се срамуват всички, които продължават да слагат в един кюп разузнавачи и жалки доносници. Пример за това е поредният доклад на Комисията по досиетата, в който присъства и моето име.

Малко хора знаят какво означава III управление на ДС. Някои ще кажат където трето, там и 6-о управление. Но разликата е от небето до земята.

Ако някои са разбивали човешки съдби с политически доноси, то Трето управление на ДС бе военното контраразузнаване. Всяка държава има ВКР. Аз съм горд, че имах възможността да работя за националната сигурност на България, изпълнявайки своя воински дълг.

Не са ме питали дали искам да служа, нито къде да ме разпределят. През 1977 г., след като завърших с пълно отличие Школата за запасни офицери, бях изпратен да служа като старшина-школник във ВКР. Служих достойно и нямам нито един повод да се срамувам. От прекараната една година ми останаха добрите спомени. След като се уволних през октомври 1978 г., не съм имал и нямам отношения с никакви служби, управления, агенции и т.н. Имам морала и самочувствието да издавам най-независимия и най-достоверен политически ежедневник – вестник "Стандарт".

Пожелавам по-малко безсънни нощи на знайните и незнайни агенти и доносници, които Комисията упорито продължава да крие от обществото. А на Комисията по досиетата пожелавам със здраве и все повече да харчат народните пари за луксозни кабинети, въртолети, скъпи коли, обеди и вечери. С това те ще останат в историята."

Тодор Батков, адвокат, собственик на ПФК Левски и в-к "Стандарт"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BoBi_Levskara
18.02.2010 13:49

bobifootball Ти луд ли си мой човек.Кой по-дяволите е вярвал безусловно на Батков *lol* .Особено пък за "казанската афера" пффф.Да вярваме на Батков е все едно вие да вярвате на Томов.И според теб скандиранията "Батков к***о" са от безусловна вяра и обич към Батков. *lol*

Huku
18.02.2010 13:33

Батков е бил ВКР по време на редовната си военна служба, а това няма нищо общо с доносниците от 6-то.
Но нали всички прасета знаят само да грухтят и сега се радват на смешни заглавия "Батков - агент" ХА ХА ХА *lol*

bobifootball
18.02.2010 12:53

nig1914 e и така да е но червеният доносник Батков яко ви го поставя отзад *party*

bobifootball
18.02.2010 12:20

Олееееееееее и каква станя тя сега?Уж в Борисовата градина са червените боклуци а се оказа че шефа на "ОТБОРА НА НАРОДА" е доносник, предател и по червен от всички взети на куп в Борисовата градина.Ужас каква стана тя, през цялото време крадеца е викал дръжте крадеца и тихичко и ехидно се е подсмихвал на бунаците наречени СИНЯТА АГИТКА *party* Ха да вие честито кармазъ ръководството.Спомняте ли си какви закани изричаше преди няколко месеца тъмно-червения ви шеф по отношение на прословутия трансфер на четирима от футболистите в Русия, че дори имаше смелостта да заяви че лично е информирал дори и Мишел Платини и знае кои са мошенниците и същите ще бъдат осъдени.Тогава много от нас трезвомислещите се опитвахме да обясним на фанатизираните левскари че всичко това е пушилка на Батков и няма нищо вярно в казаното от него но вие безусловно му вярвахте.Ха сега хак да ви е и дано най сетне проумеете що за КАРМАЗЪ ГОВЕДО ви ръководи.

Wr10_ManUtd1
18.02.2010 02:34

"След като се уволних" След кат напуснах не уволних.