Андоне: Не сме за Шампионската лига

11:10
Андоне: Не сме за Шампионската лига
Йоан Андоне проведе вчерашните тренировки на ЦСКА в Свиленград в отлично настроение. Той не се поколеба да се похвали колко добре се работи с по-малка група от футболисти.

"Подобна е практиката в целия свят. С 30 човека тренират само отбори, които играят в Шампионска лига и в Лига Европа. Ние все още не сме за там. При нас няма смисъл да претоварваме заниманията. Виждате, че с по-малка група тренировките действително са много по-полезни", заяви Андоне пред "Меридиан Мач".

Даниел Панку и Елиот Гранден пропуснаха първата тренировка за седмицата на ЦСКА. Те бяха получили разрешение от Андоне да се явят със закъснение, защото бяха пътували съответно до Румъния и Франция за почивните дни. Двамата дойдоха в Свиленград и директно се включиха към второто занимание, като правиха бегови упражнения с административния директор Димитър Димитров-Каубоя.

Андоне сравни "Колодрума" със стадиона на родния му отбор Динамо Букурещ.

"Стадионът в Свиленград много ми прилича на този на Динамо. И той има велодрум", заяви минути след първата тренировка румънският специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Very_Drunk
17.02.2010 14:08

Вие за Лига Европа не сте ,камоли за ШЛ *lol*

Ivaili4enko
17.02.2010 11:56

Ей това се казва нагла мамалига.Кажи си,вземам заплатите на 4 класни футболисти и затова няма място за тях.Не се прави на цесекар още от начало,с колко футболисти се тренирало ... Ай , ше ти и безочливите мангали ...