Малките \"акули\" ще играят на стадион \"Черноморец\"

16:32
Малките \"акули\" ще играят на стадион \"Черноморец\"
Отборите от футболната академия на Черноморец Бургас ще играят официалните си мачове през пролетния полусезон на стадион "Черноморец". На централния терен ще приемат гостите си дубльорите и тимът, който участва в първенството на елитната "А" юношеска група. Останалите формации ще домакинстват на помощните игрища.

Малките "акули" ще използват стадион "Черноморец", тъй като на "Лазур" е в ход подмяна на изкуствената трева с естествена. Ремонтът, в гарнитура с лютата зима, постави на изпитание зимната подготовка на отборите от школата. Тренировките се водеха по терени в околностите на Бургас, на помощните игрища на "Лазур", в зала "Младост", под козирката на стадиона-красавец, в Морската градина, по плажната ивица и в училищни физкултурни салони. Академията на Черноморец Бургас включва общо 12 състава, с които работят 17 треньора.

Проблемите с условията за подготовка ще започнат да отшумяват съвсем скоро, когато ще се влезе на изкуствения терен в кампуса "Гнездо на акули". Там е готово и едно от двете игрища с естествена трева, но то ще се ползва само от представителния мъжки състав.

За най-малките от академията на Черноморец Бургас пред завършване е изкуствен терен с размери 40 на 20 м зад вратата в западния край на стадион "Лазур".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация