Ашли \"отбелязвал\" с блондинка преди гостувания на Челси

15:31
Ашли \"отбелязвал\" с блондинка преди гостувания на Челси
Ашли Коул е изневерявал на съпругата си Черил в нощите преди две от гостуванията на Челси от Висшата лига, разкрива "Сън".

Левият бек е имал авантюра с 30-годишна блондинка, работеща в лондонски офис. Коул се запознал с нея по "Фейсбук" чрез свой приятел.

Първоначално двамата си изпращали само голи снимки и мръснишки смс-и, но на 28 октомври 2008 година Коул поканил блондинката да се срещнат в хотела, в който играчите на Челси били на лагер преди гостуването на Хъл Сити от Висшата лига.

Защитникът уредил любовницата си в отделна стая и прекарал нощта с нея. Тя разказва, че двамата си поделили бутилка вино, гледали два филма и после правили секс.

Упражнението се повторило преди гостуването на лондончани на Уест Бромич на 14 ноември. Този път човек от щаба на Челси завел дамата в стаята на Коул.

Ашли бил увеличил почти на максимум телевизора в стаята, като обяснил на любовницата си, че не искал Джей Ти да го чуе от другата стая.

"Джъстин Тимбърлейк?", попитала учудено блондинката, преди да бъде осведомена, че става въпрос за капитана на Челси Джон Тери.

За последно Ашли Коул е общувал с тази си забежка на 5 декември 2008 година. След това той спрял да си пише с нея. Предполага се, че след това той се е прехвърлил на друга русокоса дама - еротичният модел Соня Уайлд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
16.02.2010 18:33

Е ся,Тери щял да го чуе...точно пък и Джон сигурно си е имал работа от същия сорт *party* *joking*