Моуриньо: В Челси сбъркаха, че ме махнаха, Анчелоти никога не ми е бил приятел

12:56
Моуриньо: В Челси сбъркаха, че ме махнаха, Анчелоти никога не ми е бил приятел
Жозе Моуриньо нападна ръководството на Челси като заяви, че неговото отстраняване е било голяма грешка. Специалистът откровено разкри, че Карло Анчелоти никога не му е бил приятел и не вярва, че италианецът може да постигне повече като мениджър на "сините" от него самия.

" Челси се мъчи през последните два сезона и това е нормално, защото вече аз не водя този отбор. Бях изградил страхотни отношения с играчите и публиката. След мен начело на клуба бяха други наставници, но явно те не са имали манталитета да водят този клуб. Знаех, че няма да ми бъде позволено да работя дълго в Челси. Трябваше да взема титлата през първия сезон или да кажа сбогом. Аз спечелих Висшата лига и през двете ми години начело на клуба, но въпреки това бях махнат от тима. Може би ръководството на "сините" доста сбърка, че направи това", коментира наставникът.

"Анчелоти не ми е приятел и това няма да се промени. В Англия те уважават, когато си чуждестранен специалист, който идва, за да допринесе за местния футбол с опита си. В Италия обаче, те уважават само, ако си роден на Ботуша. Наставници, които идват от чужбина се възприемат като негодни да водят отбор от Серия А. Именно заради това бях по-щастлив да работя във Висшата лига", допълва Моуриньо.

Интер искат от мен да спечеля Шампионската лига, така че ще трябва да ме изтраят още малко. Разбира се, че предстоящите мачове са много специални за мен. Аз съм неизменна част от историята на Челси и не вярвам, че Анчелоти ще успее да надмине моите постижения начело на този отбор", каза още Специалния.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

inoxydabLe
19.04.2010 16:39

То е ясно, че "Специалния" ги направи отбор и бият заради инерцията която бяха набрали когато той беше мениджър, а Анчелоти не ми харесва като мениджър.

dikey_bb
20.02.2010 23:48

мисля че найстина направиха грешка с махането на Мауриньо....

ShefkaTa
16.02.2010 16:08

Добър е, но е прекалено самовлюбен, мисли се за БОГ, а не е има доста по добри от него и време някой да го свали на земята, защо не Челси

bobskia1
16.02.2010 14:38

А аз искам да запея:Фак Мауриньо енд фак ю Челси"

krasenco
16.02.2010 13:59

Специалния пак се исказа глупаво *smile*Другите треньори били зле.Грант ги искара хората до финал и играха добре.А при Хидинг пак бяха добре.

jefa
16.02.2010 13:18

bisir съгласен съм с теб и аз това искам да се случи,но нека да не забравяме , че Специалния си има специялно място в историята на клуба и може би заслужава поне малко уважение.GO GO BLUE

bisir
16.02.2010 13:14

не милан а милано *joking* моя грешка *beer*

bisir
16.02.2010 13:07

малее как искам челси да унижи интер насред милан с нещо от сорта на 0:3 но не както казва с "неговата система" 4-4-2 а с 4-3-3 *angry* *evil* *erm* че да могже анчелоти да му покаже кой е по-добрият *joking*