Локо София уреди мач с австрийци

10:52
Локо София уреди мач с австрийци
Локомотив София уреди спешно нова контрола на мястото на пропадналия двубой с Металист Харков. "Железничарите" ще срещнат днес от 15,00 часа втория във втората дивизия на Австрия Алтах. През миналия сезон Алтах изпадна от елита и сега се бори за завръщане там с тима на Адмира Вакер, съобщава "Меридиан Мач". Контролата ще се проведе в селището Сиде, намиращо се на около 30 километра от Белек, където е лагерът на "червено-черните".

Оказа се, че пропадналата проверка с Металист се дължи на недоразумение в комуникацията. Украинците от два месеца знаели, че ще имат спаринг със сънародниците си от Оболон Киев. В Локомотив пък до последно си мислеха, че на същата дата ще играят с Металист.
Драгомир Окука обаче ще има сериозен проблем с вратарския пост утре, тъй като и тримата му вратари - Галев, Левашки и Тинков, продължават да лекуват различни контузии. При това положение може да се наложи отново на Владо Манолков да пази, така както бе в проверката с Млада Болеслав. Тогава треньорът на вратарите влезе на терена в последните 30 минути на мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация