Вуцов въвежда глоби с бонбони

10:26
Вуцов въвежда глоби с бонбони
Нов вид глоба въведе в Славия треньорът Велислав Вуцов. Санкцията се отнася за тренировъчните занимания на белите. Загубилият отбор трябва да купи бонбони за победителите, при това от най-скъпите, съобщава "7 дни спорт".

Първи вчера се охарчиха халфовете и нападателите. Вуцов раздели отбора на две. От едната страна бяха защитниците, а от другата останалите две линии. Бранителите излязоха победители в упражненията и по тази причина халфовете и нападателите тичаха до лавката да купуват бонбони.

След бонбоните домакините от хотел Fame Residence изпратиха футболистите на Славия с барбекю. Турците поканиха българската делегация в градината на хотела вчера на обяд. Преди това целият отбор си направи снимка за спомен. Тя ще бъде окачена на видно място в хотела. Президентът на Славия Венцеслав Стефанов пък разреши на играчите по чаша бира, тъй като тренировка следобед нямаше. На официалния обяд не присъства единствено Дениран Ортега, който в неделя вечерта бе преотстъпен на Бананц (Ереван) и веднага се присъедини към новия си отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари