Защитник на ЦСКА преминава в Левски

08:16
Защитник на ЦСКА преминава в Левски
Нов случай на смятаното за най-голямото футболно предателство в България може да има в близко време. Евентуалното преминаване от ЦСКА в Левски обаче би било още по-интересно, защото става въпрос за десния защитник Йордан Минев.

Има вариант Данчо да се премести при своя брат близнак Веселин на "Герена", който пък най-често се подвизава на левия фланг на отбраната, съобщава "24 часа".

Йордан бил мераклия за подобен скандален трансфер, тъй като е недоволен от положението си на "Армията". По време на подготовката в турския курорт Анталия 29-годишният Минев се ядосал на отношението към него от страна на новия румънски треньор на "червените" Йон Андоне.

Според запознати Йордан дори се опитал да провокира изгонването си от състава на 31-кратните шампиони. Въпреки това обаче вчера роденият в Пазарджик бранител не попадна в списъка с ненужните "червени" футболисти.

Йордан дори вече бил влязъл в контакт с хора от ръководството на Левски, твърди "24 часа". От там обаче били категорични, че до привличането на още един близнак Минев може да се стигне само ако той си тръгне като свободен агент от ЦСКА.

За целта той трябва да разтрогне по взаимно съгласие с "червените". Защитникът премина на "Българска армия" миналата зима от Ботев Пловдив и има валиден договор за още 1,5 г. При това положение, ако Йордан не успее да се измъкне от "червените", той най-вероятно ще отпадне от титулярния им състав.

Братята, които могат да се съберат в Левски, вече играха заедно два сезона в Ботев. Веселин премина при "сините" през лятото на 2006 г., като и за него имаше разправии с Димитър Христолов, както 2 г. по-късно в случая с Георги Христов. През 2009-а Йордан и Веселин играха две дербита помежду си и си размениха победи с по 2:0.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cska_kazanlak
16.02.2010 16:07

Последна информация от нюза - наистина на Герена ще ходи Данчо, ама Тъча... *joking*

torres_229
16.02.2010 15:25

Определено т'ва ще е добър трансфер. А колкото до Тасевски - той не иска да напусне Левски ,камоли да отида в ЦСКА .. ХА ХА ХА. Разбираемо е ,че завиждате, но да бяхте дали пример с друг футболист. Странници *lol*

Futbulfen
16.02.2010 13:17

Добре ще ни дойде Данчо..а на нашите червени приятелки,които са се вдъхновили за Дарко само ще им кажа,че ако случайно Тасевски напусне Левски,то ще е само и единствено в посока чужбина..и то Западна Европа. За него такива приоритети като ц(*ка няма..

DeviLLmaN90
16.02.2010 12:10

Tyrion неможе да е толко в час щото и аз чух такова нещо.!!!

Tyrion
16.02.2010 09:19

е ти все пак си от казанлък, нормално е да не си много в час. Спокойно! В живота има и други радости *lol*

cska_kazanlak
16.02.2010 08:49

Аз пък чух, че Дарко Тасевски не бил контузен, а си подготвял трансфер в ЦСКА. *wink*

Tyrion
16.02.2010 08:44

идеално, така ще решим проблемите на този пост. Стефчо Станчев не е лош, но ни трябва опит.. Близнакът е машина, само не мога да разбера защо той си губеше времето в другия отбор