\"И трите италиански отбора ще отпаднат на осминафиналите в Шампионската лига\"

15:14
\"И трите италиански отбора ще отпаднат на осминафиналите в Шампионската лига\"
Бившият спортен директор на Ювентус Лучано Моджи заяви, че очаква Милан, Интер и Фиорентина да отпаднат групово на осминафиналите в Шампионската лига.

"Предстои ни отново да видим, че след лятото на 2006 година италианският футбол затъва все повече и повече в сравнение с английския и испанския. Очаквам и трите ни представителя да отпаднат още на осминафиналите, като ще бъде чудо, ако поне един от тях продължи в следващата фаза", коментира Моджи.

Бившият трансферен гуру на Юве също така коментира реферските отсъждания от мачовете в Серия А през уикенда. Както е известно, "Старата госпожа" победи Дженоа благодарение на спорна дузпа, свирена за нарушение срещу Алесандро Дел Пиеро. От ръководството на Интер пък пропищяха света, че не са получили дузпа в гостуването си на Наполи.

"Това, което стана в неделя, е поредното доказателство, че Калчополи е изфабрикувана история. Ето, мен ме няма, а съдията свири спорна дузпа за Юве. Толкова ли не може да се схване, че понякога съдиите бъркат. Това е всичко", споделя Лучано Моджи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
15.02.2010 21:59

E как път разбрахте ,че италианския футбол отстъпвал пред английски само това незнам дали съдите единствено по поопразнените трибуни на ботуша незнам , но за мен италианския футбол е на едно много високо ниво и най- вече финансово стабилно за разлика от испанските и особенно английките отбори, освен това не мисля ,че в действителност Интер, Милан и Фиорентина отстъпва по нещо кой знае какво на отборите от острова да речем един от нагледните факти е това ,което стори Фиорентина с Ливърпул, поглеждайки и към представянето им през сезона няма кой знае каква разлика, но виолетовите ги смазаха, от край време Интер не е особенно убедителен вярно е ,но тази година разполага с един страхотно балансиран състав и шансовете им срещу Челси са относително равни, а този турнир е турнир на Милан винаги можеш да учакваш изненада от тях и мача им с Реал го доказва не смятам ,че италианците отсъпват по нещо от другите големи първенства

milnedmarr
15.02.2010 20:42

Ко го слушате тоя некадърник Той вика така защото куравентус не се класираха хахахахахха *joking* Те горките от както са създадени 1/8 финал не са виждали *sad* *cigarette* *angry*

svetlio_vn
15.02.2010 16:30

Напълно прав си е Моджи , последните години италианците очевидно отстъпват пред испанските и особено английските отбори .

patoka
15.02.2010 15:49

Хахаххаа италиански футбол бил затъвал хахахаха няма такива БОжеее тцтцтц.Я вижте английския и тогава говорете кой затъвал пффф аман от разбирачи.В Англия 80% от отборите са почти пред фалит а тоя вика , че Италия затъвала нене хабер си нямаш бате.

biznesmen
15.02.2010 15:47

Най-големия мафийот хахахаха.А за това дали ще паднат и 3-те италиански отбора не знам ама е смешно Милан да падне от фалирал отбор без собствен стадион.

Juventus_tifoz
15.02.2010 15:21

Моджи е най-големия *stop* Дано догодина, след като му изтече наказанието да се върне в ЮВЕ *beer*