Сър Алекс гледа внимателно Хунтелаар, готви се за трансфер

14:19
Сър Алекс гледа внимателно Хунтелаар, готви се за трансфер
Сър Алекс Фъргюсън ще наблюдава внимателно изявите на Клаас Ян Хунтелаар по време на осминафиналните сблъсъци между Милан и Манчестър Юнайтед, твърди "Дейли Мейл".

Шоталндецът се готвел да привлече холандския таран през лятото и в момента скаутите на "червените дяволи" внимателно изготвяли цялостен профил на бившия футболист на Реал Мадрид.

Както е известно, в петък Хунтелаар за първи път от много време започна като титуляр за Милан и вкара два гола при победата с 3:2 над Удинезе в среща от Серия А.

Играчът е недоволен, че рядко получава шансове за изява от треньора си Леонардо, като Хунтелаар често е пренебрегван за сметка или на Марко Бориело, или на Филипо Индзаги.

Ръководството на Милан в лицето на Адриано Галиани наскоро разкри, че "росонерите" спират да дават много пари за трансфери и през лятото новите в Милан ще бъдат юноши на тима, които ще се приберат от временно пребиваване под наем в други отбори. Един от тези футболисти е нападателят Алберто Палосчи, който се очаква да замени напускащия Хунтелаар.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Wr10_ManUtd1
17.02.2010 19:46

Имаме нужда само от вратар ако купим и тоя като сити ще станем...

drusalin
15.02.2010 16:03

Кви глупости не мислят хората .... Сами виждате че Бербо не го използват не защото критиките към него все неспират. Ами Сър Алекс използва такава тактика че е не възможно.Гигс Скоулс Невил .... трят им достойни заместници с повече опит! Покрай тях доста се учат младите, но опита в мачовете си казва думата! А ако Видич напусни отбора през лятото ясно е че нито Бензема нито Хунтелаар ше вземат *lol* *lol* Един Филип Мекс е ще е страхотно.

golemiq_geshan
15.02.2010 14:57

Бензема или Хунтелаар биха били страхотни попадения за Мачестар

sasho_kg
15.02.2010 14:32

ето това е много по възможен трансфер отколкото този на Бензема *thumb_up*