Бой в ЦСКА, Орлинов налита с юмруци на съотборници

12:07
Бой в ЦСКА, Орлинов налита с юмруци на съотборници
Лагерът на ЦСКА в Анталия завърши с грандиозен скандал, разбра "Меридиан Мач". Черната овца в тима Орлин Орлинов предизвикал сериозен бой със съотборниците си последната вечер на тима в Турция.

Мелето, изложило за пореден път българския гранд, си има предистория. Своенравният нападател е бил определен за титуляр в контролата срещу Слован Бр. Малко преди началото на самия мач треньорът Йоан Андоне е преценил, че Орлинов няма какво повече да му покаже и го е извадил от групата за срещата със словаците.

Вечерта след мача обаче групичка от съотборници на Орлинов, които недолюбват играча, го подкачили, че не са го забелязали на терена. Изнервеният футболист само това и чакал и директно се нахвърлил върху тях с юмруци да раздава правосъдие. Докато успеят да ги разтърват, играчите си разменили по няколко удара, като инициаторът на инцидента Орлинов едва е бил озаптен.

След поредната му издънка той е бил привикан при шефовете на клуба Венцислав Живков и Атанас Караиванов. Играчът е трябвало да дава обяснения за неадекватното си поведение. Скандалът обаче прелял чашата, като този път няма да има прошка и Орлинов ще бъде отстранен от клуба заради дисциплинарните си провинения.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Anderson16
15.02.2010 14:42

пълен провал,дори незнам за какво го купиха *lol*

vladolinko
15.02.2010 13:00

за къф се мислиш бе селтак отиваш в най-големия бг клуб и си въобразяваш че си нещо махай се от там царвул ! ! !

genchooo
15.02.2010 12:10

селянин.. от тетевен е човека не е виновен *joking*