Роналдо: По-добри сме от всякога

12:05
Роналдо: По-добри сме от всякога
Португалската звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо остана много доволен от победата на Атлетико Мадрид над Барселона в отминалия кръг на Примера Дивисион. Така "Белия балет" вече изостава само на две точки от каталунците в челото на класирането, а според голмайстора на Реал, сега отборът е по-силен от всякога и ще хвърли всичките си сили за спечелване на първенството и отстраняване на френския Лион в осминафиналната фаза на Шампионска лига.

След изтърпяването на два мача наказание, Роналдо се завърна в игра срещу Херес и вкара два от трите гола при класическата победа на "белите".

"Щастлив съм, че успях да вкарам два гола на Херес, но по-важното е, че отборът ни постигна победа", заяви португалецът.

"В момента сме по-добри от всякога, а преднината на Барселона вече е само две точки. Ще хвърлим всичките си сили за спечелването на Примера и Шампионска лига", каза още бившият играч на Манчестър Юнайтед.

Утре вечер от 21:45 часа Олимпик Лион приема Реал Мадрид в първа среща от осминафиналите в Шампионска лига. Двубоят на "Стад Жерланд" започва в 21:45 часа българско време.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

silencer011
15.02.2010 19:47

Реал са доказани шампиони въпреки слабите изяви през последните години мисляче кралския клуб ще вземе приза ако не тази година то другата.Отбора има много потенциал трябва търпение и време да се сработят.В ШЛ няма фаворити поне според мен тъй като до сега нито един отбор не е печелил 2години поред.Чесли играят силно но доказаха че могат да губят точки от много по бедни отборчета (Евертън 2:1)Интер мисля че няма и да продължат след Челси така че няма да ги коментирам.МЮ доста са отслабнали в сравнение с миналия сезон но не са за отписване.Аз предвиждам Челси и МЮ напред и финал МЮ РЕАЛ

drusalin
15.02.2010 18:54

sasedq говориш глупости,несвързани и необосновани! Юнайтед без Ветераните са заникъде единствено Руни изпъква.Интер са си съвсем по възможностите на Реал ... Челси и Барса това са главните фаворити. Челси преди практикуваха много нестандартен и грозен футбол, но пак печелиха. Сега играят дори по качествено и от каталунците мисля, че Барса след загубата си няма да може психически да издържи. Зашото всичко опира и до късмет, кой тренъор с кви футболисти разполага. Шави и Меси Ако ги няма Барса нямат отбор ! В Челси е съвсем друго... аз лично очаквам на финала Челси Реал Мадрид (въпреки непостояннството което найстина не са доказали с новите попълнения те имат отбора който може да спечели ШЛ.)

Gheorghe_Hagi
15.02.2010 18:16

За Примера още не сам сигурен Реал не са доказали колко постоянни могат да бъдат, А до шампионска лига там не е нужно постоянство а определен заряд във мачовете, а те не са всяка седмица... За кометара на саседя ще кажа 2,3 думи *smile* много повърхностно говориш пич всеки от улицата би го казал това което ти казваш, Ман Ю според мен ще видят голям зор, защитата на Милан играе свръх висш футбол това е много важно във мачове с голова разлика... Интер има шанс за Барса не мога да кажа съшото, пуйол остарява а играта им зависи от настроението на Шави и Иниеста, ще видим...

sasedq
15.02.2010 12:23

Челси,Манчестър Юнайтед,Интер и Барселона са отборите в ШЛ който реал нямат никакъв шанс да бият а за какво спечелване си говорим ? Те Лион няма да бият пък за 10та титла мечтаят.Тяхната цел трябва да е преминаването на 1/8 финал защото като ги гледам от доста време не го минават. За примера шампионът е от ясен по ясен.