Седем са излишни в състава на Йоан Андоне

09:08
Седем са излишни в състава на Йоан Андоне
Треньорът на ЦСКА Йоан Андоне ще уведоми днес шефа на клуба Димитър Борисов за това кои играчи няма да заминат за втория лагер в Свиленград. Ако се вярва на статистиката от контролите в Белек, седемте излишни за Андоне играчи са вратарят Ивайло Петров, Владимир Манчев, Николай Манчев, Орлин Орлинов, Александър Бранеков, Димитър Илиев и привлеченият на проби Алваро Ноблер, пише "7 дни спорт".

Сигурният напускащ клуба е ветеранът Йвайло Петров, който дори не пътува с отбора до Турция. Каращият пробен период уругваец Нобле не впечатли с нищо в приятелските срещи с Политехника, Волга, Аустрия и Слован. Той не започна нито веднъж титуляр и почти сигурно няма да получи предложение за договор.

Отдавна е ясно и бъдещето на Владимир Манчев, който ще последва Пифа и Нобле. Останалите в черния списък на румънския специалист са издънката Орлин Орлинов, записал едва 20 минути игра в Турция, Николай Манчев, който има с 6 минути повече, и Александър Бранеков. Към него обаче има интерес от руския Ростов на Дон.

Новото попълнение Димитър Илиев също разочарова Андоне. Не е изключено той да доиграе сезона под наем в Локомотив Пловдив, откъдето дойде в ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация