Свиленград лудна по ЦСКА

09:03
Свиленград лудна по ЦСКА
Футболната мания по ЦСКА пак завладя Свиленград. Отборът на Йоан Андоне пристига тази вечер в пограничния град, където ще бъде на подготовка една седмица. Местните фенове отсега се надъхват да гледат всички тренировки на червените, а връх в програмата е двубоят на ЦСКА с местния Свиленград 1921 идната събота, съобщава "7 дни спорт".

Това ще бъде втори мач между двата тима за сезона. Свиленград озори ЦСКА на 1/16-финала от турнира за Купата на България, вицешампионите стигнаха до минимална победа 1:0 с гол на Мишел Платини не без помощта и на реферите.

По ирония на съдбата най-големият фен на ЦСКА в Свиленград е изпълнителният директор на местния футболен клуб Антон Пенчев, който често може да бъде забелязан в сектор "Г" с червен шал в ръка. Група привърженици на турския Бешикташ, живеещи в Свиленград и околните селища, пък тръпнат в очакване да зърнат и да се снимат за спомен с бившата звезда на Орлите и настоящ футболист на ЦСКА Даниел Панку.
Армeйците тръгват днес в 16,00 часа за Свиленград. Йоан Андоне и футболистите му ще пътуват с клубния автобус и ще останат на лагер в града до 22 февруари.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация