Манчестър Юнайтед взима евтино Бензема през лятото

20:41
Манчестър Юнайтед взима евтино Бензема през лятото
Английският шампион Манчестър Юнайтед е едни гърди пред конкурентите си в борбата за подписа на Карим Бензема, пише "News of the World".

"Червените дяволи" искаха да привлекат нападателя преди началото на сезона, но желаните от Лион 30 милиона паунда не бяха по джоба им и французинът се озова в Реал Мадрид.

Още преди да е довършил сезона на "Бернабеу", Бензема е пращан къде ли не от медиите. "Белия балет" иска да купи Давид Вия от Валенсия през лятото и Карим се оказва ненужен. "Кралския клуб" е готов да се раздели с голмайстора за далеч по-малка от платената на бившия му клуб сума - 18 милиона паунда.

Бензема е резерва на Кристиано Роналдо и Игуаин в Реал, но когато се наложи да влезе в игра, обикновено оправдава доверието. Французинът има 7 гола в 20 мача през този сезон.


 
 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
15.02.2010 03:02

cris7ronaldooo - той ще дойде и дълга ви ще стане близо 1млрд *lol*

cris7ronaldooo
15.02.2010 00:17

drusalin:Гледай сега ако Реал играеха най-добрия футбол както ти казваш нямаше да се купят такива играчи ако Реал бяха толкова добри нямаше от 5 години 1/8 финалите да не минат просто Реал има много тъпа и мизерна политика то така става взимаш един отбор звезди и трофейте заваляват айде стига а за Юнайтед те имат пари за трансфери и ако САФ поиска Бензема той ще е на Олд Трафорд!!!

holliwood
14.02.2010 21:32

Истина е ,че Риал не развиват таланти ,а по скоро ако се доказват в отбора те ги правят по-богати и известни така че не винаги става така *sick* просто Балетите найстина не са в ред.Ако отиде в Барса или Юнайтед също ,и в Арсенал ще има шанс щото Бензема има голям талант който трябва да покаже ,и ако иска това да стане трябва да отиде в по-добри отбори не като Реал или Сити *erm*

drusalin
14.02.2010 21:18

Прости лапета спрете да си изваждате комплексите за този Реал Мадрид ... Във Всяка тема все някой тапак тряя да се обади ... много знаете и много си мислите че сте компетентни като повечето сте никакви фенове на отборите си.
Един отбор неможе да провали човек ! Човек сам се проваля ! Ако играе добре няма да го продадат.
Оносно тези ежедневни спекулаций, невиждате ли че winner.BG просто пише всеки час глупости зада има читатели ? Те за 10 милиона аз чух че на Милан ще ли да го дават ....
В Реал Мадрид един играч като не играе и не си заслужава парите се продава това е ясно на всеки фен. Белия Балет винаги е предлагал най-добрия футбол ! Нормално е да играят само доказани и можещи футболисти. А Бензема дори още не се е доказал като голямо име.Определено манчестър ще има да го сънуват това си е ясно обаче *lol* *lol* с тая криза в отбора не виждам как ще извадят пари да го платят. *lol* Winner спрете с глупостите сайта ви е достатъчно смешен *lol*

stell
14.02.2010 20:49

беше толкова добър а в тоя балерински отбор се провали човека