Тотнъм изпусна да отстрани Болтън от ФА Къп

17:24
Тотнъм изпусна да отстрани Болтън от ФА Къп
Болтън и Тотнъм не се победиха в мач от 5-я кръг на турнира ФА Къп. Двубоят на "Рийбок Стейдиъм" завърши при резултат 1:1. Така този мач ще бъде преиграван на стадиона на "шпорите" "Уайт Харт Лейн".

Началото на мача не предложи агресивна игра, като двата тима не рискуваха с масирани атаки. В 35-а минута обаче отлична многоходова атака доведе до преднина на домакините. Тогава Кевин Дейвис получи топката в наказателното поле и с отмерен изстрел с десния крак даде преднина на Болтън.

През втората част на мача "шпорите" заиграха доста по-активно. В рамките да една минута в 55-а и 56-а на два пъти съставът на Хари Реднап удари напречната греда на  Яскенлайнен.

В 61-а минута английският нападател Джърмейн Дефоу получи топката на точката за изпълнение на дузпа и с хладнокръвен изстрел с левия крак изравни резултата.

В 71-а минута гостите получиха право на изпълнение на дузпа, но Том Хъдълстоун не успя да реализира, като ударът му бе отразен от стража на Болтън Юси Яскенлайнен.

До края на двубоя футболистите на Тотнъм имаха няколко добри положения за излизане напред в резултата, но късметът бе на страната на домакините и срещата завърши наравно 1:1.
 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация