Роналдо: Юнайтед ми липсва, може някой ден да се върна

10:27
Роналдо: Юнайтед ми липсва, може някой ден да се върна
Носталгия по Манчестър Юнайтед е налегнала звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо.

Португалецът каза, че често се чува с бившите си съотборници и не изключва възможността някой ден да се върне при "червените дяволи".

"Разбира се, че ми липсва чувството да играя за Юнайтед. В Манчестър прекарах шест години, а това е доста време. Още имам много приятели в отбора и когато мога, винаги гледам мачовете им. Често се чувам с Уейн Рууни, както и с Рио Фърдинанд, Неманя Видич и Патрис Евра. Говорим си не само за футбол, а и за всичко останало. Кой знае, може би някога ще се върна в Манчестър Юнайтед. Всичко е възможно", сподели Роналдо.

"Не крия, че Юнайтед ми липсва, но не искам хората да мислят, че не съм щастлив в Реал. Напротив. Сега това е моят отбор и искам да изпълня договора си", каза още Кристиано.

 
 
 
 
 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

emo_peleto
15.02.2010 20:07

Роналдо може да е секъв - егоист, високомерен, гелосан, симулант, гей и т.н. И аз не го харесвам като личност, ама като футболист качествата му за мен са безспорни... Не че Манчестър не се оправят добре и без него, но все пак с него бяха по-силни. Също не съм съгласен и с твърдението, че той ги е влачил - не забравяйте, че футболът е отборна игра. *wink*

danman
15.02.2010 10:11

arsenov много си прав.Fi4o_CskA , Futbulfen малко вулгарно казано,но е самата истина.darkspeed много разбираш от футбол.Няма спор.

darkspeed
15.02.2010 00:42

Aха, щом дебилчетата казват, значи е така *smile* . Нищо не разбирам *sad* .. А тая Шити Бич тъкмо спря да пише та хората се зарадваха и овцата отново се изказа.. Както и да е, дано гелосания си седи там и да не припарва до Юнайтед, пък дали ще ме редят някви жалкари ми е все едно *wink* .

troublesome86
14.02.2010 22:59

darkspeed нищо лично,но ти разбираш от футбол колкото аз от крикет(демек си голяма греда)

stell
14.02.2010 20:51

тоя пък darkspeed е толкова ограничен аз съм фенка на сити но неможе да се отрече че юнайтед ги мъкнеха 2-ма играчи роналдо и руни единия си тръгна сега като си тръгне и др-я и затуват напълно ама той момчето не разбира от футбол като вс момчета де *thumb_down* *lol*

darkspeed
14.02.2010 19:05

Псувах Лекчо и когато беше в Юнайтед. Много се радвах като напусна, а това, че е мъкнал отбора на гърба си са пълни глупости *wink* . Щом съм най-заблудения според фенчетата на гелосания тук, нека така да бъде *smile* . Благодарни сме на велики играчи като Скоулс, Гигс, Невил например. Или на Рууни, който определено ще стане много голям играч. Но на един прост симулант и егоист няма как да сме благодарни (или поне аз не мога).

peshotar
14.02.2010 18:32

darkspeed ти очевидно си най-заблудения човек...ии още някой тук *evil* *angry* *angry*

arsenov
14.02.2010 18:29

darkspeed тоя пич е напълно прав роналдо мъкнешпе юнаитед на гърба си бе и аз не го харесвам но без него нямаше да вземат 3 титли поредни и ШЛ странно как може да сте толко неблагодарни или пък ви е яд че напусна ман и виждате колко липсва на отбора и за тва го псувате?

arsenov
14.02.2010 18:26

ORIGINALNI_BE да те светна само че саф ако е йив след 4-5 години то със сигорност няма да е трениор *lol*

TigerJK
14.02.2010 17:46

Ама и заради него загубиха финала срещу Барселона, заради лакомията му *smile* не че другите играчи показаха кой знае какво, но вместо да стреля от по 30 метра можеше да потърси по-добри отигравания. А и не ми излизайте с номера, че сам е правил всичко ж МЮ и едва ли не без него са за никъде. Все едно МЮ нямаше хегемония и спечелени титли преди да се появи К.Роналдо... Това е все едно да ми кажете, че Ето'о сам е вкарвал головете си в Барселона..

darkspeed
14.02.2010 17:44

Заради лекето ли бе?! Хаха! Още малко кажи, че без него нямаше да имаме нито една титла.. Точно този е причината да загубим финала с Барса. Първите 10-15 минути на мача определно Юнайтед беше по-добрият отбор, но за съжаление атаките минахава през гелосания.. И измисления веднага за да докаже колко е "велик" стреляше от 30 метра. Тоя не е нищо повече от изпълнител на дузпи и пряк-свободни удари.. Толкова развали Юнайтед, добре че се разкара. Заради тоя ни тръгна славата на най-симулиращият отбор. При това с право, Женчо при всеки допир падаше.. При това има гадно, дразнещо самочувствие, а не е нищо особено. Просто един палячо научил 3 финта и изпълнител на статични положения.. Без него се справяме повече от прекрасно, играта ни е по-добра без егоист като Лекчо в отбора. Дано никога не се върне.

Rusiq111
14.02.2010 17:30

абе darkspeed заради този жалкия взехте 3 титли подред , заради този жалкия взехте ШЛ ,стигнахте до финал за ШЛ . Какво повече искаш? Когато Роналдо още не беше такъв футболист Манчестър го духаха и Челси си зимаше титли ...........

darkspeed
14.02.2010 16:37

Аа не.. Достатъчно години позори Юнайтед тоя жалкия, нека си седи там сега *smile* . Тъкмо се отървахме от него и искал да се връша.. Да си стой там, където е и да не говори сега *wink* .

Futbulfen
14.02.2010 15:40

Айде пак завистливи индивиди драскат глупости..вие или наистина много му завиждате или сте чиста проба идиоти?! Нека Рон да играе както сега,нека бележи,нека прави чудеса на фланга, нека ВСЯКА ВЕЧЕР ч*ка различна мацка(я некой модел,манекенка или пък елитна проститутка(момичета за които само сънъвате и сигурно се подмокряте), пък нека е слаб футболист , пък нека е гей .. смешници *joking*

Fi4o_CskA
14.02.2010 13:47

а вие двамата гадни завистливи тризърнести травестити не знам на колко мазни черни патки трябва да лапнете докато го достигнете. Лекенца *thumb_down*

ORIGINALNI_BE
14.02.2010 13:33

не е леке , той е лека жена по-точно , как защо всеки знае какво може да направи една жена , той го стори , мисля само осъзнава че е невъзможно пак да играе за МЮ =)САФ ясно е показал , който веднъж си тръгне няма връщане =)

Unbeatable_fen
14.02.2010 13:01

Като ти липсва Юнайтед за какво си трагна бе леке *angry* *cigarette*