Рома разби Палермо и се върна на 2-о място в Серия \"А\"

20:52
Рома разби Палермо и се върна на 2-о място в Серия \"А\"
Оборът на Рома постигна категорична победа над Палермо с 4:1 в мач от 24-я кръг на италианската Серия "А". По този начин римските "вълци" се завърнаха на второ място в класирането, където в петък вечер излезе Милан, след победата си над Удинезе.

Първият гол в срещата отбеляза полузащитникът Матео Бриги в 33-а минута, като при резултат 1:0 завърши първото полувреме.

Осем минути след началото на втората част Жулио Баптища удвои преднината на домакините, а отново Матое Бриги направи 3:0 за Рома в 62-а минута на двубоя.

Фабрицио Миколи вкара почетното попадение за Палермо в 80-а минута на двубоя след изпълнение на дузпа, а Йон Арне Рийзе оформи крайното 4:1 за Рома в 83-а минута.

По този начин римският тим зае 2-о място в класирането на Серия "А" с 47 точки, на осем зад лидера Интер и на две пред третия Милан, но двата милански гранда са с мач по-малко.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

katalyneca
14.02.2010 13:08

САМО РОМА еитва са наи добрите заедно с БАРСА *thumb_up*

golemiq_geshan
14.02.2010 13:01

smasheddd Каква глупост изрече приятелю *angry* Преди мача с Палермо Милан беше в най-добрата си серия за сезона след като в калчото имаше поредица от 5 пордни победи и 6-1-0 в последните 7 мача , ама иначе са били в криза а *angry*

smasheddd
14.02.2010 02:40

ако не се сещая когато Плаермо би Милан те бяха още в голямата криза ... ина4е раздвам се за Рома ... дано бие Интер в дербито и стане 2ри ... Интер 3ти и Милан 1ви *smile* *beer*

golemiq_geshan
14.02.2010 01:50

Първо гледах мача и ако има някой който още да не вярва че сме в борбата за титлата , то е редно вече да се събуди ... Матео бриги изигра невероятен мач не само заради двата си уникални гола горе долу подобни от воле в далечния ъгъл на вратата , но и се пребори много мъжки за една топка в наказателното поле на Палермо срещу трима в розови екипи и я поднесе на тепсия за гола на Баптиста ... За 4-тия гол на Рийзе какво да кажа , мисля че този брилянтен норвежец изживява своя рененсанс в Рома и процъфтява със всеки изминал мач . Абсолзтно неспасяем бомбен удар не от далеч , но труден за изпълнение защото топката идва към него а и ъгълът беше доста малък все пак я промуши майсторски , самия факт че доста тифози бяха развели знамена с името на Рийзе доказва каква роля има той в клуба ... За гола на Палермо две думи ... Никаква дузпа , Хавиер Пасторе бе "съборен" извън наказателното поле но все пак при 3-0 не бе фатална дузпата , защото все пак макар загубата си Палермо игра мъжки и показа защо е победил Милан на неговия "Сан Сиро" , но това не стига да спреш набралата невероятна инерция MAGICA ROMAAA !! *beer*

ORIGINALNI_BE
13.02.2010 22:02

Няма да е за дълго там , след като МИлан си бие Фио всичко ще се оправи =)

onzzy
13.02.2010 21:16

"По този начин римският тим зае 2-о място в класирането на Серия "А" с 47 точки, на осен зад лидера Интер и на две зад третия Милан, но двата милански гранда са с мач по-малко."
*lol*