Тасевски: Важното е да се излекувам, после ще мисля за мачовете

17:08
Тасевски: Важното е да се излекувам, после ще мисля за мачовете
Полузащитникът на Левски Дарко Тасевски, който разкъса вътрешни коленни връзки на десния крак, ще се размине с оперативна намеса. Той ще трябва да ходи с шина, която да обездвижи проблемната зона от крака. Тасевски ще се прибере в София във вторник, дори и отборът да остане до петък в Агия Напа.

"Важното е да се излекувам, после ще мисля за мачове, бе единственото, което отрони Дарко при прибирането си от болницата в Ларнака. Много ме болеше, все едно някой с нож ме е пробол", каза Тасевски, цитиран от "Гонг".

Дарко лежи в хотелската си стая и не мърда от леглото си. Според някои от футболистите на Левски, полякът Бартоломей Гжелак, потрошил Дарко, се е извинил на тях за случилото се и е предал чрез тях неговото извинение и пожелания за бързо оздравяване.

Според запознати минималният срок за възстановяване след такава контузия е месец и половина. Най-лошият вариант е около три месеца извън строя. Най- вярната прогноза според хора с опит е: "Времето ще покаже, колко дълго ще възстановява."

Добрата новина за македонеца е, че не са кръстни връзки, защото тогава отива на над 6 месеца извън строя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация