Милан излиза срещу Арсенал на \"Емирейтс\"

18:12
Милан излиза срещу Арсенал на \"Емирейтс\"
Отборът на Милан ще вземе участие в традиционния турнир "Емирейтс Къп", който се провежда преди началото на новия сезон във Висшата лига.

Двубоите от турнира се играят на стадиона на Арсенал - "Емирейтс", а другите два отбора, които ще спорят за отличието ще бъдат обявени по-късно през тази кампания. Милан ще участват в турнира, който ще се проведе на 31 юли и 1 август, по линия на сключения преди няколко дни спонсорски договор със сегашния спонсор на "артилеристите" - авиокомпанията "Флай Емирейтс".

Новината оповести лично вицепрезидентът на "росонерите" Адриано Галиани, който бе видимо щастлив от предстоящото предизвикателство.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rusev11
14.02.2010 16:07

Тез и те косур да не видят нещо да си носят там спонсора Opel.Поне ще дойдат да видят нов и хубав стадион,а и ще си вземат малко бои *smile*

arsenal4yy
13.02.2010 17:44

Този,който е направил статията е доста тъп Милан излиза срещу Арсенал на "Емирейтс" е това на пръв поглед изглежда все едно сега скоро ще се изправят Милан и Арсенал *lol* поне да е "Вече и Милан ще участва на турнира Емиратс" все1

MCFOXXX
12.02.2010 22:38

Доколкото знам Емирейтс са спонсор и на Хамбургер Шпортферайн, няма да бъда изненадан ако те са третия отбор.

rockamring
12.02.2010 18:28

Ще е хубаво да наблюдаваме тези отбири един срещу друг