Кристиано: Юнайтед е по-добър от Милан само на хартия

14:49
Кристиано: Юнайтед е по-добър от Милан само на хартия
Кристиано Роналдо предупреди бившия си отбор Манчестър Юнайтед да не подценява Милан нито за секунда преди двубоя между двата тима на осминафиналите в Шампионската лига.

"Принципно испанските и английските отбори са фаворити, но Интер и Милан не трябва да бъдат подценявани нито за миг. Истината е, че Юнайтед е по-силен отбор от "росонерите" само на хартия. Когато излезеш на терена, нещата са доста по-различни, а Милан винаги е безкрайно мотивиран в подобни срещи", коментира Кристиано Роналдо.

"При Интер и Челси шансовете според мен, са твърдо 50 - 50. Това е най-непредвидимият мач по мое мнение", допълва звездата.

Рон също така не пропусна да похвали и своя съотборник в Реал Мадрид Кака:

"Рики вече преодоля проблема с травмата си и виждате, че колкото повече той навлиза във форма, толкова по-опасен става Реал. Истинско удоволствие е да играеш рамо до рамо с Кака", каза още Кристиано Роналдо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamen_titan
14.02.2010 05:28

Затова много хора псуват К.Роналдо,защото е най-добрия футболист...Изкараха го леке,надменен,мамино детенце,обратен...вуду-магии му правиха..Така е завистта е голяма,а грозния лилипут Меси никои не го обсъжда,защото е олигофрен.Жените харесват стройни и атлетични мъже,а не джуджета с мазни косички *lol*

lamers_pro
13.02.2010 17:09

Крис е много прав!Може Юнайтед да са във форма но все пак Милан не са за подценяване!PER SIEMPRE ROSSONERI! *thumb_up*

krasenco
13.02.2010 02:59

И какво му е глупавото на изказването само не мога да разбера?Просто иска да каже,че в момента Юнайтед са в по-добра форма,но Милан са си Милан.В каквато и да са форма,винаги могат да направят един силен мач.Много хубав пример дадоха мача с Реал.Аз съм фен на Юнайтед и ще викам за тях с пълно гърло,но Милан са един от големите отбори и не може да се подценяват.

smasheddd
13.02.2010 01:05

аве не мога да ви разбера ... вие май сте през мозъ4ен фалит пове4ето ... та те Милан биха Реал в когато бяха в най-голяма криза ... сега направиха 2 слаби ма4а и секи ги отписва ... в Милан се заврущат Пато,Неста и може би Замброта ... Пирло и той се завръща ... така 4е шансовете на 2та тима са 50-50 ... да ви припомня 2007 година когато преди този сезон,беше най-добрия на Руни и Ман Ю бяха мн силни но уви подцениха Милан и ги наказаха с 3-0 ... и тогава Милан не бяха силни в Сериа А,но в ШЛ винаги са сред фаворитите !!!!

Futbulfen
12.02.2010 22:34

jasso написал си голяма глупост! 1во:Милан е велик отбор и каквото и да е състоянието му,винаги може да бие всеки..и недей да сравняваш формата на даден отбор от вътрешното първенство с това,което би тряало да покаже в ШЛ. 2ро:Роналдо е много голям и такива изказвания не само от тебе,а и от много други завистливи паляци,че Рон бил мазен,че бил гей и т.н са тъпи и неумесни,още повече като се има предвид,че всяка вечер чу*а различна мацка за разлика от теб например..

danman
12.02.2010 20:59

Това Роналдо никъде не го е казал.Измислици премислици

jasso
12.02.2010 19:47

САМО БАРСА.А,тоя смешко требва да си върне лентата и да си спомни кой го научи да играе .Прав е ,че Милан могат да бият Юнайтед ,но то важеше до преди десет дена,когато Карик и Флетчар ги немаше и отбора бе доста зле,но сега да кажеш подобна простотия и то при условие ,че Милан е в огромна криза си е жива лудост.По - скоро Миланчо е по - добър от Реалчето щот си ги биха кат шкембе у довар на сред Мадрид,но явно замазания не мой да помни толкова много - което си е факт. *party* *lol*

Crissstiano
12.02.2010 19:13

Само не знам кой не може да чете олигофрен.Нормално е в момента Манчестър да бъдат считани за по-силни от Милан.Последните 2 години играят финал за ШЛ и първият път спечелиха,а в Англия са хегемони,докато Милан остава в сянката на Интер и в последните 2 години нямат толкова запомнящо се участие в ШЛ,но това не значи,че Манчестър са изявени фаворити.

Lollipopp
12.02.2010 18:05

RealMafia - ти последно на кой си фен бе *erm* и какво е Юнайтед *wonder* да не би да са му дали техниката и уменията които има *sick*

RealMafia
12.02.2010 16:45

АБЕ дееба и нещасното копеле ако не беше юнаитед немаше да си това което си ти бе балък смотан ще видиме след като разгромиме милан дали сме по добри само на хартия а и спокоино и вашия ред ще доиде

TigerJK
12.02.2010 16:04

човека цял живот играе футбол, не е ходил на училище, какво очакваш да може да чете ли? Е, явно не може *joking*

michael_forever
12.02.2010 15:26

Не знам какво има предвид под "на хартия" защото на хартия Милан е най-титулования отбор в цял свят.Така че и на хартия не са по добри *thumb_up*