В Байерн изпокапаха преди дербито в Бундеслигата

14:03
В Байерн изпокапаха преди дербито в Бундеслигата
Няколко футболисти на Байерн Мюнхен са пипнали грипен вирус и със сигурност аут за предстоящото дерби с Борусия Дортмунд, съобщава "Билд".

По-лошата новина за феновете на баварците е, че грипът се появи и няколко дни преди първия осминафинален мач от Шампионската лига срещу Фиорентина.

"В съблекалнята ни върлува грипен вирус, който вече повали някои от основните ни играчи", коментира Луис Ван Гаал.

"Даниел Ван Буйтен, Ханс Йорг Бут, Ивица Олич, Даниел Пранич и Андреас Гьорлиц са със сигурност аут за мача с Дортмунд, а някои други момчета имат първите симптоми на грипа, но ще се опитаме да ги излекуваме бързо", допълва специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

michael_forever
12.02.2010 16:18

bambaleo не само 2мата.Олич също прави уникален сезон така че и той ще липсва.За щастие Робен и Рибери са здрави *party*

arsenov
12.02.2010 15:57

ше се оправят Bambaleo тея изрази "отборче" са тъпи и ненужни приятелю *stop*

Bambaleo
12.02.2010 14:52

Хехе *joking* така от написаното се вижда че и без 5-та може да се победи Дортмунд и Фиорентина , особено последния , който не е никаква пречка за Байерн М.
След този супер късмет на жребия да им се падне Фиорето *lol* може да се каже че този осминафинален мач е предопределен още от жребия *beer*.
Само вратарчето им е важно и защитника от тази златна 5-ца.Но си имат други на тяхното място.Тъй че да не се притесняват феновете на това отборче на Ули Хьонес и Кале Румениге.