Нови двама контузени в Арсенал преди сблъсъка с Порто

12:34
Нови двама контузени в Арсенал преди сблъсъка с Порто
Отборът на Арсенал понесе доста сериозен удар преди гостуването си в Португалия на тима на Порто в среща от Шампионската лига.

Руската звезда на "артилеристите" Андрей Аршавин е получил контузия в дербито с Ливърпул и ще е аут от терените за около десет дни, което няма да му позволи да участва в така важното гостуване на "Ещадион До Драгао". Играчът остава и под съмнение за домакинството на лондончани от 27-и кръг срещу тима на Съндърланд.

Друг важен играч в тима на Арсен Венгер - Александър Сонг също е получил неприятна травма от сблъсъка в сряда. Дефанзивният полузащитник има увредени връзки в коляното и също е под огромна въпросителна за гостуването в Шампионска лига. Камерунският национал ще мине прегледи в началото на другата седмица, след което ще се прецени дали може да бъде включен в групата за Португалия.

По този начин групата с контузени играчи при лондончани отново придоби внушителни размери, като в лазарета са още Робин ван Перси, Йоан Джуру, Киърън Гибс, Едуардо да Силва и Карлос Вела.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

grafa888
12.02.2010 18:10

Аз ли4но съм фен на Арсенал.Въпреки това,мисля ,4е този сезон определено не е техния!Имат нужда от един добър нападател и бекове,а и един вратар.Според мен Игор Акинфеев е един страхотен вратар и добър вариант за Арсенал!!!До колкото до Порто,според мен няма да е проблем!

FAB_4
12.02.2010 13:36

гледай да не го разделим тоя бонус при хващането, че е бая голям - 25 санта и расте

FAB_4
12.02.2010 13:35

еи братле, ако продължаваш да злобееш, никви тениски повече от теб *angry*