Левски ще строи нов стадион

12:05
Левски ще строи нов стадион
Левски е готов да строи нов стадион - на мястото на "Георги Аспарухов" или на "Раковски", щом бъде уреден законово въпросът със собствеността на базата, съобщава "Труд".

"Ако искаме съвременен стадион, трябва да се почне от нулата", обяви клубният собственик Тодор Батков в дискусията "Реформа в българския футбол" по тв "Ринг". Босът не отрече радикален вариант със събарянето на "Герена" и вдигането на нова арена там, а проектът "Раковски" обяви за "идеята на своя живот".

"Ситуацията е такава, че "Георги Аспарухов" не може да изпълни модерните изисквания - каза Батков. - Сектор "Б" пропада, сектор "В" също има проблеми. Цялата козирка е накичена с датчици да следят сектор "А". Там проблеми няма, но проявяваме чудеса от героизъм. Всичко обаче е само козметика..."

1 милион лева на година е текущата поддръжка и дребните ремонти на "Герена", за да се ползва съоръжението, съобщи Батков. Подмяната на терена струвала 1,3 млн. евро и един човешки живот на работник, загинал при пробиването на тунел за машините.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
13.02.2010 09:56

Колко жалкое даси чорбар.Поне и Вие направете нещо смисленно,постройте си стадион например.Лесное да вземеш нещо наготово и после да плюеш по другите,но такъв Вие манталитета.

Futbulfen
12.02.2010 13:13

И какво винаги ще сме с едни гърди пред останалите отборчета в "елита" Литекс , цдна (ц(*ка),локо сф. Schumacher1 забравих,че при вас е малкоо по-друго *wink* Вие сте си свикнали и си харесвате развъдника за свине (свинефермата) и въпреки,че на терен (не на стадион,а на терен!!!) не мяза..едва ли ше се бута. Много кал,тор и зурли ше има в разрухава..отвратителна гледка *beer*

Schumacher1
12.02.2010 12:27

ще срутат стария краварник за построят нов *lol*

MISTERIY
12.02.2010 12:23

Всеки строи ама няма един построен дори един започнат стадион *lol*