Пешоа отказа проби в Левски, \"сините\" остават без десен бек

10:31
Пешоа отказа проби в Левски, \"сините\" остават без десен бек
Трансферът на португалския десен защитник Рикардо Пешоа в Левски най-вероятно ще пропадне. Както "Меридиан Мач" единствен написа, 28-годишният бранител на втородивизионния португалски Портимоненсе трябваше да дойде на проби при "сините" във вторник вечерта и да играе в сряда срещу Динамо Минск. Това обаче не стана, а впоследствие са оказа, че Рикардо Пешоа въобще няма да се присъедини към шампионите в Кипър. Визитата на защитника беше отложена за събота или неделя, за да може той да вземе участие в мача със Славин Либерец в понеделник. Пешоа обаче обявил, че и това не става, защото в неделя отборът му има важно гостуване на Жил Висенте във втора португалска дивизия. По този начин бранителят, който от началото на сезона е твърд титуляр в Портимоненсе, по един или друг начин е отказал проби в Левски.
Иначе шефовете на двата клуба се били разбрали за цената на футболиста и оставало само мениджърът Георги Иванов да одобри десния защитник.

"Пешоа реши, че мачът на неговия отбор Портимоненсе е по-важен от проби в Левски и няма да дойде в Кипър. Трансферът му на "Герена" е малко вероятен", обявиха пред "Меридиан Мач" от лагера на "сините" на Острова на Афродита.

Все пак съществува малка вероятност Рикардо Пешоа да се присъедини към "сините" в София. На този етап обаче Левски издирва нов вариант за десен защитник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Futbulfen
12.02.2010 13:07

Е да ест друго си е когато свинята майка (в случая Андоне) говори..цялата групичка забележете от 34,35 прасенца се събира и го слуша ли слуша. Предпочитам в Левски да идват футболисти,които да ни вършат работа (2,3ма както в момента). Чорбаспор си има друга трансферна политика,която се изразява в това да се взимат по 10,11 знайни и незнайни люде,от които 1,2ма стават,играят един полусезон и после биват продавани...така се прави отбор,прав си leke *beer*

leketoo
12.02.2010 10:49

Е да не е луд да идва при ГОВЕДАТА! В Португалия е далеч по-добре, на кой му се слуша специалиста Говньо *lol*