\"Сините\" капят като круши

10:28
\"Сините\" капят като круши
Рекордьорът по контузии за есенния сезон Левски води по този параграф и в предсезонната подготовка. Само в рамките на няколко дни сините загубиха трима футболисти, съобщава "7 дни спорт".

Последната жертва е новото попълнение Майкъл Тевия, който няма да играе в днешния двубой с Легия Варшава и срещу Слован Либерец в понеделник. Дефанзивният халф се контузи по време на мача с Динамо Минск след сблъсък с противников футболист. Вчера ганаецът се появи на тренировката с торба лед, вързана за коляното на десния на крак.
Докато Тевия си налагаше крака с лед, падна нова жертва.

Резервният вратар Цветан Димитров получи тежка травма на сутрешното занимание. По време на двустранната игра Димитров бе настъпен по дясата ръка и се наложи да му бъде оказана лекарска помощ. След като бе прегледан от доктор Жан Филипов, вратарят напусна заниманието с подута китка. Надеждите са поне да няма счупване.

Аут за днешния мач с Легия е и Христо Йовов. Това стана ясно вчера, след като бе прегледан в клиниката в Паралимни. Йовов се оплаква от болки в крака и от няколко дена не тренира наравно със съотборниците си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация