Майкъл Тевия с травма, пропуска последните контроли на Левски

15:48
Майкъл Тевия с травма, пропуска последните контроли на Левски
Ганайският полузащитник Майкъл Тевия е с най-сериозна травма след вчерашната контрола на Левски срещу беларуския вицешампион Динамо Минск. Тевия получи директен удар в дясното коляно към края на двубоя и напусна терена принудително. Той пропусна сутрешното занимание днес, като изгледа тренировката с превързано коляно. От лекарския щаб изчакват отока да спадне, за да дадат по-категорична диагноза.

Със сигурност обаче ганаецът няма да бъде на разположение за утрешната проверка от 15:00 часа с Легия Варшава в Никозия, както и за последната контрола на лагера в Кипър срещу Слован Либерец на 15 февруари.

Нападателят Христо Йовов пък продължава да тренира на облекчен режим заради мускулна травма. Той днес премина на ехограф в местна болница, след който стана ясно, че ще бъдат нужни още 2-3 дни лечение. Така Йовов също няма да играе в мача с полския Легия.

Следобед нападателят и възстановяващият се от операция на коляното Владимир Гаджев ще имат занимание във фитнеса. Третият вратар Цветан Димитров пък получи контузия на пръст на ръката и напусна преждевременно сутрешното занимание. Следобед всички футболистите без Христо Йовов и Владимир Гаджев ще имат видео разбор на мача с Динамо Минск.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

leketoo
11.02.2010 16:07

Мангала с червените обувки цепи мрака. Бил като Есиен вика Мустака *lol*