Слабакът Херес подготви разорана нива за Кристиано Роналдо и компания

15:43
Слабакът Херес подготви разорана нива за Кристиано Роналдо и компания
Слабакът в Примера дивизион Херес е подготвил изключително "топло" посрещане на звездите на Реал Мадрид.

Двата тима излизат един срещу друг в мач от испанския елит в събота от 21:00 часа на стадион "Естадио Муниципал де Чепин", а тревата на съоръжението е в окаяно положение. На Кристиано Роналдо и компания ще се наложи да играят на разорана нива, което буди усмивки в повечето длъжностни лица от състава на домакините.

Един от халфовете на Херес - Карлос Калво, се изказа доста забавно преди срещата:

"Проблемът е, че тревата е много мека, а топката не може да се контролира много добре. Трудно се спира, което може да създаде проблеми за Реал Мадрид и по-точно Кристиано Роналдо. Той едва ли е свикнал да играе на разорана нива като нашата. Ако ме питате дали той е най-добрият в света, ще ви отговоря категорично - не!", заяви полузащитникът на домакините.

Тревата на стадиона, на който ще се наложи да играе Реал Мадрид, е във видимо окаяно положения. Домакините изтъкват като основна причина за това огромното количество валежи, което падна в областта през последните седмици.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Futbulfen
11.02.2010 17:23

Херес ще е достоен член на А група с тоя терен..и все пак си мисля,че би се наредил на прилично място *lol* За жалост само националния,Герена,Ловеч и Бургаса стават..

TigerJK
11.02.2010 17:12

и като вкара на Херес пак няма да е най-добрия *party*

Crissstiano
11.02.2010 16:43

Обикновено като се изкажат така,че той не е най-добрия получават във вратата си по 2-3 гола.

leketoo
11.02.2010 16:15

Идеално! Ще има доста кал за гей машината Роналдо! *joking*

nCuXonaT
11.02.2010 15:50

Мразя Реал от дъното на душата си, но какво е това??? Изобщо няма никакво оправдание за такъв терен. Не мисля, че може да се играе футбол в Примера на такова място...