Масова чистка в Юве през лятото, 10 човека в черния списък

16:46
Масова чистка в Юве през лятото, 10 човека в черния списък
Ръководството на Ювентус готви огромна чистка след края на сезона, твърди "Газета Дело Спорт". За поредна година торинци са на път да се провалят в опитите си да спечелят трофей, като единствената реална възможност пред "бианконерите" е да триумфират в турнира Лига Европа.

Затова и шефовете на тима обмисляли да поставят осем играчи от първия си състав в трансферната листа и те да бъдат продадени през лятото.

Тези играчи са: Фелипе Мело, Амаури, Давид Трезеге, Джонатан Зебина, Мауро Каморанези, Микеле Паолучи и Фабио Гросо. Договорът на Фабио Канаваро със сигурност няма да бъде подновен и в края на юни той ще стане свободен агент.

Кристиан Молинаро и Тиаго, които в момента са преотстъпени от Юве на други клубове, също ще бъдат включени в листата на нежеланите от ръководството на тима и ще им се търсят нови отбори.

Оставането на Мартин Касерес и Антонио Кандрева също е под въпрос. Двамата в момента играят под наем в Юве. Ако шефовете на торинци, не успеят да се договорят за прилични цени с двамата играчи, то и те няма да са част от отбора след края на настоящата кампания.

Още никой от играчите на Юве не може да се счита за напълно сигурен за бъдещето си в най-титулувания италиански футболен клуб.

Все пак, шефовете на клуба щели да отказват каквито и да е оферти за следните играчи: Алесандро Дел Пиеро, Джанлуиджи Буфон, Джорджо Киелини, Паоло Де Челие, Себастиан Джовинко, Мохамед Сисоко, Никола Легроталие.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devil4eto
11.02.2010 21:50

Тази чистка до сега вече трябваше да свърши, а тя сега почва.За Юве този сезон ще е провал, ако не влязат в Топ 4.С тази игра, както е тръгнало не ми се вярва да зарадват феновете. *erm*

deko1991
11.02.2010 21:00

на Юве трябва управник който държи отбора в сърцето си и не го възприема като акционерно дружество! Същото се отнася и за играчите като Трезеге и Каморанези !!

juventino21
11.02.2010 20:46

тифоз съгласен съм, че каморанези и трезеге трябва да останат, а също трябва да се даде повече време на мело, а за паолучи как определиха, че не им трябва като той е играл макс 10 минути до сега :?

Juventus_tifoz
11.02.2010 20:26

Според мен Трезеге и Каморанези трябва да останат. Може би и Фабио Гросо. За другите съм съгласен, че трябва да ги продадат. Трябва да включат и Поулсен в трансферната листа. За Фелипе Мело може би трябва да почакат до края на сезона, може и да се адаптира.

Richi_IGL
11.02.2010 18:49

Крайно време е вече за такива мерки...Само Мауро и Трезе заслужават да останат.Мело има още малко време за да се докаже..Канаваро и Гросо не са на нивото,което бяха преди...А за толковва нови футболисти незнам от къде ще намерат пари!Дел Пиеро Якинта Диего Буфон Киелини Марчисио Джовинко и Де Челие НЯМА и НЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРОДАВАНИ!!!!

Fi4o_CskA
11.02.2010 17:40

името на Мауро Каморанези не трябва да е в класацията та той беше част от великите Юве през всички добри и лоши моменти а пък и почти винаги играе на добро ниво. За Фабио канаваро не съм сигурен, че ще се махне, все пак е капитан на националния отбор и юве биха искали да го задаржат въпреки непостоянната игра. 3тия играч койте според мене трябва да остане е Амаури той е типичния таран от който се нуждаеме само че не получава достатъчно добри пасове от халфовете. Ако се сработи състава и почне да навлиза във форма ще станеме пак най-добрият отбор в италия. FORZA JUVE *beer*

Rusiq111
11.02.2010 17:35

Юве си мислят че когато продадат тези футболисти всичко ще се оправи.Продадат ли Каморанези Юве си отива като отбор.Малко са звездите,които биха отишли в Юве,защото техните финансови възможности не са като на грандовете в Европа