Грубиянът Луиш Нани изгоря за финала в Карлинг Къп

12:34
Грубиянът Луиш Нани изгоря за финала в Карлинг Къп
Крилото на Манчестър Юнайтед Луиш Нани ще пропусне финала за Карлинг Къп срещу Астън Вила след като бе изгонен в снощното гостуване на "червените дяволи" на "Вила Парк" в среща от Висшата лига на Англия. Въпреки намаления си състав гостите от Манчестър си тръгнаха с точка след 1:1 на негостоприемния стадион.

Португалецът влезе по изключително брутален начин в краката на българина Стилиян Петров в 29-а минута, а главният арбитър на срещата Питър Уолтън не се поколеба да вдигне директен червен картон на играча на "червените дяволи". Стенли не успя да доиграе срещата и бе заменен през втората част след като накуцваше.

Нани ще изтърпи санкция от три срещи, една от която ще е финала за Карлинг Къп срещу Астън Вила.




Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

teenage_head
11.02.2010 19:41

Е, щом на българин е влязъл естествено, че ще е "изключително брутален". Трябва да се подкрепяме все пак *thumb_down* Стенли, ако не беше такъв далавераджия (българин е!), щеше да подскочи, както правят големите футболисти, и да не прави мизерия нито на Юнайтед, нито на себе си!

Tzeko90
11.02.2010 13:11

Oще един бонус за манчовците Валесния е по-добър от този смешник! Това че играл един мач с/у Арсенал не означава нищо!

holliwood
11.02.2010 12:42

В момента Нани показва таланта си нормално е да прави такива груби грешки нали все пак се учиме от грешките си така че другият сезон Нани ще бъде здрав титуляр щото тогава ще бъде по-смел и търпелив *thumb_up*