Жозе: Челси са напълно предвидим отбор

14:03
Жозе: Челси са напълно предвидим отбор
Жозе Моуриньо заяви, че Челси е напълно предвидим отбор, който още използва неговата тактика. Както е известно, настоящият отбор на "Специалния" Интер ще се изправи срещу "сините" от Лондон на осминафинал в Шампионската лига и Моуриньо е уверен, че ще се справи с бившия си тим.

Челси нищо не се е променило от 2007 година. Наблюдавах няколко определени детайла, когато ги наблюдавах последния път. Начинът, по който се защитават при статични положения, е същият, както по мое време. Начинът, по който те се подреждат, при атакуващи статични положения, пак е същият", коментира португалският специалист.

"Анчелоти е умен треньор. Той вижда, че няма смисъл да прави революционни промени в машина, която върви добре. Принципно, Карло въведе схемата 4-4-2 с диамант в халфовата линия, но когато нещата не тръгнат на добре, Челси се връща към 4-3-3, която аз използвах и утвърдих в този тим. Видяхте, че в края на декември Анчелоти започна да играе с тази схема и отборът мачкаше дори и в отсъствието на футболист като Дидие Дрогба. Сега те се върнаха към диаманта и паднаха от Евертън", коментира Моуриньо, цитиран от "Дейли Стар".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vladimir_vn
11.02.2010 14:11

Голямата Уста ще бъде победител единствено в играта на думи , собственото му творение ще спре пътя на сегашния му тим съвсем скоро !