Берое напуска \"Албена Къп\"

12:14
Берое напуска \"Албена Къп\"
Берое ще напусне турнира "Албена Къп 2010" след мача с младежкия национален отбор, който трябва да се играе утре от 13 часа. Причина за недоволството на беройци стана поредната несъгласувана с Берое промяна в програмата според която финалите се изместват от събота, 13 февруари за неделя 14 февруари. По всяка вероятност в събота Берое ще изиграе контрола с Разград 2000.

"Ръководството и спортно-техническият щаб на тима взеха решение Берое да се оттегли от състезанието след мача с младежкия ни национален отбор до 21 години в петък. За тима е по-важно да се съобрази със собствената си програма за подготовка, която веднъж вече се наложи да бъде прекроявана именно заради недоглеждането на организаторите (основният от които е Българския футболен съюз) при изготвянето на предварителните групи от по 4 отбора", се казва в официално прессъобщение.

В него се уточнява още: "От старозагорския отбор поднасят своите извинения на останалите участници но са твърди в намеренията си да не играят мач от турнира в неделя."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация