ЦСКА се отказва от Борис Галчев

10:47
ЦСКА се отказва от Борис Галчев
Машината ЦСКА сериозно заскърца още преди да е тръгнала. Проблемите са заради мащабната, но необмислена селекция. В досегашните контроли Йоан Андоне не е харесал качествата на някои от новите попълнения, които бяха привлечени малко преди назначаването му.

Румънецът не смята да разчита на част от тях, с които е склонен да се раздели преди старта на пролетния полусезон. Първият потърпевш от ситуацията ще бъде Борис Галчев, съобщава "Меридиан Мач".

Бившият халф на Пирин Благоевград не се вписва в концепцията на Андоне и най-вероятно ще си стегне багажа след завръщането на отбора от Анталия. Проблемът е, че той подписа договор с ЦСКА, но "червените" обмислят възможността да го преотстъпят на бившия му отбор до края на сезона.

"Боби Галчев подписа договор с ЦСКА заедно с изпълнителния директор на Пирин и пред прокурист. Друг е въпросът дали "червените" ще разчитат на него и какви са им плановете“, коментира един от основните акционери на клуба от Благоевград Николай Галчев.

Йоан Андоне трябва да изготви окончателния списък с футболистите, с които ще работи, в понеделник и те ще заминат на следващия лагер в Свиленград. Сигурно е, че Галчев няма да е сред тях.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация