Данчо Тодоров бяга в Славия, \"белите\" вариант и за Вальо Илиев

09:34
Данчо Тодоров бяга в Славия, \"белите\" вариант и за Вальо Илиев
Йордан Тодоров търси трансфер в Славия, с който да сложи точка на седемгодишния си престой в ЦСКА. Защитникът отново не успя да отиде в чуждестранен отбор, въпреки че се говореше за интерес от Азербайджан, съобщава "Труд". А съществува и вариант напролет при белите да се събере с друг любимец на червените фенове - Валентин Илиев.

Тодоров, който носеше и лентата при армейците, е потърсил контакт с белите. Двата отбора са на лагер в Анталия, където сега е време за преговори и трансфери. Футболистът и ЦСКА са склонни да се разделят без финансови искове. При такива условия шефовете на Славия са готови да преговарят.

Проблем ще е заплатата - ЦСКА плаща по около 10 хиляди евро месечно на Тодоров, а в Славия такива пари не се раздават. Най-сериозните възнаграждения на Овча купел не надвишават 7-8 хиляди лева. Толкова вероятно са съгласни да плащат белите и на Тодоров, което ще намали повече от два пъти финансовите условия за футболиста.

Но при "червените" шансовете за титулярно място на играча не са големи, личи от политиката на новия треньор Йоан Андоне.

Евентуална договорка със Славия ще е скрепена и с планове за летен трансфер. Клубът изгради име със силни продажби в добри първенства, а такова е и желанието на играча.

Друг бивш капитан на ЦСКА също гледа към Славия като вариант за пролетта. Валентин Илиев почти сигурно ще се размине с договор при "червените". Също в Анталия разговорите между защитника и Славия вече са факт. Илиев е свободен агент, след като разтрогна с Терек.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

srbija
15.02.2010 15:24

откажи се брато не му е лесно жената му ебат от цска го гонят

martototo
11.02.2010 09:39

Поредната измислица Вуцов каза че Данчо Тъча не е желан в белия балет *cigarette*