ЦСКА продава още един в Русия

09:51
ЦСКА продава още един в Русия
Ръководството на ЦСКА е напът да осъществи още един трансфер на свой футболист в Русия, съобщи пред "7 дни спорт" отлично информиран източник.

След като Тодор Тимонов вече е собственост на новака в местната Премиер лига Анжи Махачкала, сега защитникът Александър Бранеков е близо до договор с Ростов на Дон. Треньорът на този тим - украинецът Олег Протасов, е наблюдавал футболиста в контролите на "армейците" до момента. Освен това той е гледал и дискове с изявите на Бранеков. Протасов, бивш национал на СССР, вкарвал гол за Днепър срещу Левски през 80-те години, е останал впечатлен от изявите му и се очаква в най-скоро време да започнат официални преговори между шефовете на двата клуба. ЦСКА ще получи за Бранеков същата сума, която прибра и от трансфера на Тимонов в Анжи - 500 000 долара.

Ако сделката стане факт, юношата на 31-кратните ни шампиони ще стане десетото ново попълнение на Ростов през зимата. До момента руснаците си осигуриха услугите на сръбския вратар Деян Радич, на румънеца Сорин Гионя и на руснаците Максим Кабанов, Гия Григалава, Анри Хагуш, Андрей Прошин, Станислав Иванов, Тимофей Калачев и Роман Адамов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

onzzy
11.02.2010 10:35

абе хора сега какво не ви хареса в коментара ми