С човек повече Вила не успя да победи Юнайтед (видео)

23:37
С човек повече Вила не успя да победи Юнайтед (видео)
Отборът на Астън Вила приема шампиона Манчестър Юнайтед в мач от 26-я междинен кръг на английската Висша лига. Резултатът на стадион "Вила Парк" след изиграването на първото полувреме е 1:1, а гостите са с човек по-малко след изгонването на Луиш Нани.

Българският полузащитник на домакините Стилиян Петров е титуляр за своя тим. Сънародникът ни в нападението на "червените дяволи" Димитър Бербатов обаче остана на резервната скамейка и влезе в игра в 74-а минута на мястото на Райън Гигс.

Преди изиграването на този мач Астън Вила се намира на 7-о място с 41 точки, а Ман Юнайтед са втори с 56 точки.

В 8-а минута Луиш Нани можеше да открие резултата след много хубав изстрел от пряк свободен удар, но стражът на Вила Брад Фридъл спаси положението.

В 19-а минута много груба грешка в защитата на Манчестър Юнайтед доведе гол за домакините. Стюард Даунинг центрира от дясно, но неразбирателство на бранителите на Юнайтед позволи на Карлос Куеляр да отправи лек, но техничен удар с глава и така да открие резултата.

Четири минути по-късно Райън Гигс получи пас от Нани и силно, с левия крак, отправи прострелно центриране в наказателното поле. Там за свое нещастие Джеймс Колинс не успя да реагира добре на бързата топка и си отбеляза автогол.

В 29-а минута гостите останаха с човек по-като, след като Луиш Нани извърши много грубо нарушение срещу капитана на Вила Стилиян Петров и бе изгонен с директен червен картон.

В 58-а минута английският полузащитник на домакините Джеймс Милнър можеше да изведе Астън Вила напред в резултата, но ударът му с левия крак бе спасен от Едвин ван Дер Саар.

До края на двубоя и двата тима можеха да реализират нови попадения, но голове не паднаха и резултатът се запази 1:1.

Стартови състави:

Астън Вила:
Фридъл, Люк Йънг, Дън, Куеляр, Колинс, Доунинг, Ашли Йънг, Милнър, Делф, Петров, Агбонхахор

Манчестър Юнайтед:
Ван дер Саар, Евра, Браун, Рафаел, Евънс, Гигс, Карик, Нани, Скоулс, Флетчър, Рууни

Астън Вила - Манчестър Юнайтед 1:1

1:0 - Куеляр, 19\'
2:0 - Колинс,ав., 23\'

Видео от мача ТУК!!!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manunited666
11.02.2010 15:06

Вие сте тръгнали да спорите с близалката ? Забележете какво казва за играта срещу Валенсия и преценете колко е обективен.На Валенсия му влизат отзад с двата крака без дори да играе с топката и обяснява как нямало картон ... без коментар. Най-обективния човек в сайта.

krasenco
11.02.2010 14:19

Според мен за такива нарушения трябва да се дават червени картони.Нани влезе доста глупаво с бутоните напред.Ако беше улучил крака му имаше доста голяма вероятност да го счупи.Друг е въпроса,че съдията спести 5-6 жълти картона,който бяха 100 процентови.Спиране на атака с числено преимущество.

Lollipopp
11.02.2010 13:09

съдията направи грешки , но някои грешки си бяха в полза на Юнайтед , неможе Евънс след като Карю използва много добре тялото си и го премина да го хване с 2 ръце и да го събори и съдията да не свири *sick* да не говорим за Евънс срещу Дрогба , тогава незнам какво толкова голямо нарушение направи Дрогба за да получи жълт картон , а Евънс да се размине след каратисткото си изпълнение *erm*

Lollipopp
11.02.2010 13:07

danman - Да! и ето защо- Нани посяга за топката и да играе с нея ,Но след като играе с нея съвсем леко си повдига крака и го насочи към краката на Стилян , многократно сме виждали как играчи след като играят с топка умишлено след това си вдигат крака за да може евентуално да контузят противниковия играч и съдията да не им даде картон заради това че са играли с топката преди това ... така че картона си е съвсем редовен и заслужен *wink* за фала срещу Валенсия червен картон няма как да се даде защото фала си е за спиране на атаката и дори и да не е играл Ашли Йънг с топката той не застрашава здравето на Валенсия докато при удара срещу Стилян можеше да се получи много лошо счупване ... по логиката за гоненето на Ашли Йънг да припомня случая в който Рууни се хвърли върху краката на играч на Астън Вила което можеше да доведе до сериозни проблеми за играча ...

alexis_mashin
11.02.2010 12:12

"Manchester United Manager Sir Alex Ferguson: Referee Was Correct To Send Nani Off Against Aston Villa" - източник goal.com

alexis_mashin
11.02.2010 12:06

Jurka5, а ти знаеш ли че за далеч по-безобидни нарушения е даван червен картон *lol* Абе изобщо що ли споря с вас даде ли съдията червен картон - даде, другото е само чешене на езиците.

Jurka5
11.02.2010 11:58

А ти знаеш ли,че за нарушения по-груби от това не е давано червен картон,дори някой път и жълт не е давано.Влизането беше грубо,но Стенли се хвърли доста във въздуха и съм сигурен,че това повлия на съдията,ако не го беше направил толкова акробатично нямаше да е червен.

alexis_mashin
11.02.2010 11:48

нарушение застрашаващо здравето на играча!!!!!
Не е нужно Нани да счупи крака на Стен, за да бъде изгонен. Самия факт че Стенли е сменен показва че това влизане не е било без последствия.

danman
11.02.2010 11:38

Нека всички,които са гледали мача снощи да гласуват!Нарушението на Нани беше ли за директен червен картон?Да или не?

danman
11.02.2010 11:34

След като не си гледал мача как може да си толкова категоричен,че Нани си заслужи червения картон?Точка за теб-да,но не и за мен.Нарушение за червен картон нямаше.За жълт-да,но не и червен.

alexis_mashin
11.02.2010 11:17

Нарушението на Нани е за червен картон, точка. Не го казвам, защото съм фен на Арсенал, казвам го защото просто си е така. За нарушението с-у Валензия не знам понеже не гледах мача (гледах само студиото на полувремето). По твоите думи изглежда наистива е било за червен картон. Грешка на садията, но немисля че си е затворил очите, може би не е видял добре *joking* . При нарушението с-у Стенли съдията беше на 2 метра.

danman
11.02.2010 11:10

alexis_mashin аз не отричам,че нарушение имаше,но не беше за червен картон.Нани игра с топката и нямаше умисъл в постъпката му.По същия начин може да се тълкува и нарушението срещу Валенсия.В неговия случай даже нямаше игра с топката, а си беше съвсем умишлено нарушение.Защо съдията си затваря очите за някои нарушения?

alexis_mashin
11.02.2010 10:56

danman, как така влизане с дната крака не е червен картон?! Да си чувал за нарушение застрашаващо здравето на играча?! Добре че Нани все пак оцели топката, че иначе можеше да стане наистина много лошо. А колкото до това какво бил казал коминтарора *lol* ти ако слушаш тези кретени далеч няма да стигнеш. В диема има само 1 дето става за коментатор (за съжалиние не му знам името), когато коментира някой друг просто спирам звука.

danman
11.02.2010 10:17

Задавам си въпроса защо съдията не даде червен картон и за нарушението срещу Валенсия?Имаше доста спорни моменти в целия мач

danman
11.02.2010 09:57

Много динамичен и напрегнат мач.И двата отбора играха добре,но Юнайтед имаха приемущество на терена и освен това бяха с човек по-малко, а това се случи благодарение на съдията.Че имаше нарушение на Нани спор няма,но не беше за директен червен картон,а за жълт.Стилиян малко преигра с падането.Това го отбеляза и коментатора.Абе,напоследък съдийството е под всякаква критика.Юнайтед трябваше да победи в този мач,но явно не им е било ден.Нищо.Стискам им палци и се надявам да победят Евъртън и да си заемат заслуженото първо място в класирането и да си останат на върха.

onzzy
11.02.2010 08:35

► Астън Вила - Манчестър Юнайтед 1:1
1:0 - Куеляр, 19'
2:0 - Колинс,ав., 23'
*lol*

sasedq
11.02.2010 08:29

Dido_Man_U доста ме съмнява че разбиращ повече от сър алекс но добре. Пиши си

DXm
11.02.2010 07:32

Берба пак ли е виновен. Рууни цял мач имаше 4 удара и то в аут само в края 1 точен. Шо се не пишат за пропуските на Рууни ..... опс извинявам се то това неможе и пропуск да се нарече или се лъжа. *lol*

Lollipopp
11.02.2010 01:07

BoBi_Levskara - къде ги видя тея 14 кръга още *erm* аз доколкото знам са 38 вече са изиграни 26 ама щом са 14 добре *joking* тоя NAZARETH - е без коментар *thumb_up* все пак е фен на Юнайтед *lol*

NAZARETH
11.02.2010 01:03

Равностоен мач, радвам се за Вила водена от българския си капитан, един изключително стабилен отбор който съвсем закономерно скоро ще заеме мястото си сред четирите големи. Челси както повечето хора очакваха поддадоха на напрежението, имаха шанса да увеличат преднината си но нервиците им се сринаха, това е нормално за един изкуствено създаден отбор. Липсва им шампионската психика, след толкова години в сянката на ЮНАЙТЕД.

BoBi_Levskara
11.02.2010 00:32

Погледнете от добрата страна разликата е вече само 1 точка *party* .И да отписваш Ман. Юнайтед при разлика от 1 точка и още 14 кгръга до края, трябва да си меко казано ИДИОТ. *beer*

Toncho0o
11.02.2010 00:22

аз по принцип съм против схемата 4-5-1, защото така и до Руни не достигат много топки но в крайна сметка САФ най-добре си знае работата.. все пак е най-добрия трениор в историята на футбола..

nCuXonaT
11.02.2010 00:09

Относно мача - изиграхме слаб мач и трябва да сме щастливи от спечеланата точка. Вила са много корав отбор, да им е честито и на тях. За съдийството - имаше спорни ситуации и за двата отбора и двата отбора бяха ощетени. За пореден път си казвам, че съдиите напоследък се дънят много и почвам да си мисля, че го правят от пренавиване заради световното.

nCuXonaT
11.02.2010 00:07

1.Lollipop - насери се от яд, ако щеш!!! Ако ми кажеш, че и тоя мач са ни бутали, то наистина си за психодиспансер! По-некадърен от тоя съдия досега не съм виждал!
2. Dido_Man_U , като не ти изнася си сменяй отбора! Това е СЪР Алекс Фъргюсън и той е направил толко много за Юнайтед, че никой няма право да му каже копче, така че и ти недей!

stefko18
11.02.2010 00:06

Dido_Man_U да ти дам ли един съвет смени отбора 4е ставаш смешен с тези изказвания

Crissstiano
11.02.2010 00:06

Ми ти откъде знаеш какво щеше да стане,ако играехме 4-4-2,можеше и да загубим.Има кой да ги мисли тия работи и няма значение толкова схемата,а е по-важно,че отбора играе добре.

Dido_Man_U
11.02.2010 00:04

Лека от мен и малко помислете дали с тва 4-5-1 се става шампион *wink* *cigarette* *thinking* *sick*

Dido_Man_U
11.02.2010 00:02

И квокато биха Арсенал тва си беше една случайна победа . Данеби да бихме Челси и Ливърпул с тва педераско 4-5-1 а ??? А то всъщност не само срещу тия 2 отбора още от куп мачове загубихме точки заради тоя идьот САф. Мълчи си там ти не говори мноо щот и днес си пролича че с тва ШИБАНО 4-5-1 НЯМА как да се спечели титлата . + Тва днес е ПОРЕДНИЯТ шанс който изпуснахме да излезем на 1 място щото Челси падна от Евертън ама как да стане *sick* *stop* *erm* *angry*

stefko18
11.02.2010 00:01

аиде тихо луи саха ни направи услуга

MISTERIY
11.02.2010 00:00

Трябва да минат рекорда на ЦСКА и Лион от 7 поредни години *smile*

krasenco
10.02.2010 23:58

Да бе,вие какво искате 10 години подред да вземаме ли?Три подред и на 4-та година пак се борим.Мисля,че е достатъчно.

MISTERIY
10.02.2010 23:57

manunited666 Тва нетрябва да е успокоение трябва ощеее

Crissstiano
10.02.2010 23:57

Dido_Man_U ти викаше,че и Арсенал ще бият Манчестър заради схемата и псуваше пак много,ама след мача нищо не каза,така че е по-добре да не даваш много мнения.

manunited666
10.02.2010 23:55

И да няма ? Какво от това ? 3 пъти по ред я взимаха.

Dido_Man_U
10.02.2010 23:53

Той мое и на луната да иде ама тоя сезон прекалява с тия ШИБАНИ схеми *angry* *evil* *angry* Даже вече загубих бройката на изпуснатите шансове да излезем начело заради тоя ТЪПАНАР САФ *sick*
За мен ако нещата продължат така титла НЯМА да има .

manunited666
10.02.2010 23:50

А да бе , те водеха с 2 точки аз си мислех с 1.Е нищо точката вече е 1 няма какво да се отписва титлата.Даже се доближава още повече.

stefko18
10.02.2010 23:49

Dido_Man_U ония е направил толкова за този отбор а ти за един ма4 го псуваш

arsenov
10.02.2010 23:48

не съм фен на ман ю на на гости на такъв отбор с човек по малко е х-са е повече от задоволителен вие вместо да се радвате плюете целия отбор толкова сте фенове начи....

Crissstiano
10.02.2010 23:47

manunited666 и аз искам да са на първо място,ама точно днеска няма как да стане *joking*

manunited666
10.02.2010 23:45

Леле колко сте смотани ... след малко Юнайтед може да излязат на 1-во място а вие отписвате титлата хахаха

MISTERIY
10.02.2010 23:39

а квото остане е наказан *lol* и Нани цигането да го д*ха

MISTERIY
10.02.2010 23:38

Фен съм на Юнайтед ама са си жалки. при 1:1 повече пазят резултата отколкото да атакуват.Чиста дузпа за Вила. САФ кво се стиска сякаш парите за трансфери са негови лични да земе да купи един класен защитник, Фърдинанд всеки сезон колкото играе толкова е и контузен...

Lollipopp
10.02.2010 23:25

не им върви играта и почнаха да се ритат тея "големци" от Юнайтед *thumb_down*

Dido_Man_U
10.02.2010 23:22

И закъсняла смяна на САФ *angry* *evil* *angry* *sick*

ShefkaTa
10.02.2010 23:19

След изгонването на Нани мисля, че е удачно влзането на Бербатов *smile* дано промени нещо

Lollipopp
10.02.2010 23:18

"Вила и Юнайтед си вкараха по гол" е то само Астън Вила вкараха , аз не видях Юнайтед да отбележат *lol* ооо и ще пуснат наш Мите да порита срещу отбор от 10та нагоре *lol*

YAYA
10.02.2010 22:51

arsenov,лафа се разпространява много бързо *wink* Гледай да видиш утре други ден като се зарибят тука по уинъра..Ама айде да не се уливам пак,че тука не е такава темата,а и времето не е подходящо.

krasenco
10.02.2010 22:48

ceco26 като не си ги гледал,не коментирай *stop*

manunited666
10.02.2010 22:47

И кой им дава автоголовете ? Съдията ли , или ще кажете , че плащат на отборите.В мача с Помпи имаха 3 автогола и почнахте да роптаете ама в тоя мач резултата можеше да е и 10-0 не автоголовете им донесоха поедата.

arsenov
10.02.2010 22:45

ааа ок ти след като си го измислил проясни за кво идва реч че така иначе губи ефект *wink*

ceco26
10.02.2010 22:43

Не съм гледал последните няколко мача на юнайтед, но определено за вързаци, щом за 2 мача имат 3-4 автогола от страна на противника си. После, ако кажат, че са и шампиони с тия балански голчета... *sick* Явно този сезон поспряха с дузпите и почнаха с автоголове да ги подкрепят. *erm*

nakataa8881
10.02.2010 22:40

пак ли автогол *lol* то само така си правите головете *lol*

MISTERIY
10.02.2010 22:30

червен картон.. О_о май няма да излезе. Как играят дяволите ?

MISTERIY
10.02.2010 22:26

sad... : D Те да бият че съм го играл в спортинга па тогава ще му простя че не е пуснал Бербо *lol*

botev_abd
10.02.2010 22:17

Тоя съдия ... лиценз има ли? За такова нещо се дава жълт картон за опасна игра, не червен *erm*

YAYA
10.02.2010 22:14

peshkin, не виждам проблем ShefkaTa според мен много правилно се изказа ЕВАЛА!САФ не пуснал Бербо,къде е Валенсия,къде ми е чорапа къде ми е това къде ми е онова...САФ се е доказал с времето и знае какво прави!
MISTERIY,
абе брат как не те еБеше срам да кажеш такова нещо ?! САФ ще те надживее! МУХАХАХА майтапя се да не земе да се саднеш пак сега.. *wink*

ShefkaTa
10.02.2010 22:13

peshkin с какво жените са по-малко от мъжете, отворко? поне като твърдиш нещо обоснови се, кои от думите ми примерно не бяха правилни, айде, разбирач такъв?

avram4et0
10.02.2010 22:11

някой знаели каде може да се гледа мача online

peshkin
10.02.2010 22:07

Откога и жените почнаха да разбират от футбол. Айде моля ти се !

ShefkaTa
10.02.2010 21:57

Стига сте плюли САф, той знае какво прави! Видич нз и аз се учудвам, но сигурно все още му има нещо, валенсия съм сигурна, че ще го пусне по късно, Нани заслужава да играе след показаното последните мачове, нормално е него да пусне, както и Гигс вместо него, въпреки че го харесвам много не може да играе всеки мач. Вече се чудя на фенове, които като САФ не пусне Бербатов и само редат, ако тва са фенове нз... разберете, че БЕрбатов не е Юнайтед и никога няма да бъде

krasenco
10.02.2010 21:48

Незнам,ама вече трети пореден важен мач излиза с една схема.Това малко ме притеснява.Но трябва да повярваме на САФ,той е доказал,че може,а и Дяволите са във форма.

Palko
10.02.2010 21:42

САФ вече ми лази по нервите аз сум голям фен на Юнаитед но не ми харесва тая схема Кадее е Берба точно в такива маове трябва да играе защото знае как да подаде и как да вкара,а най важното е че умее да задържа топката *angry* *angry* *evil*

krasenco
10.02.2010 21:41

Аре няма ли да видим веднъж двама българи на терена *sad* Нито в предишния мач,нито в Манчестърското дерби стана.

MISTERIY
10.02.2010 21:36

Човека си е вече дърт, фанал е склероза.

krizz
10.02.2010 21:36

Губим го. Вече съжелявам, че го пуснах в еврофутбола. Мача е 1-0 според мен. *sad*

Dido_Man_U
10.02.2010 21:33

САФ за пореден път праи педераски работи *angry* *evil* *angry* Къде са Видич , Бербатов и Валенсия *sick*