Барса сложи край на глупостите: Фабрегас няма да се присъединява към нас!

15:00
Барса сложи край на глупостите: Фабрегас няма да се присъединява към нас!
Европейският клубен шампион Барселона обяви официално, че испанският полузащитник на Арсенал Сеск Фабрегас не е подписвал предварителен договор с тима и няма да преминава на стадион "Ноу Камп".

Бъдещето на Фабрегас в Северен Лондон бе поставено под въпрос и днес, като в редица европейски издания се появиха информации, че халфът на Испания се е разбрал с родния си тим и ще облече отново екипа на каталунците. Барселона обаче разпространи днес съобщение, което гласи:

"Взимайки под внимание сериозните последици, които се получават след историите, които се появяват в различни медии заради твърдения за наше споразумение с играча на Арсенал Сеск Фабрегас, Барселона категорично отрича, че е имало някакви преговори или споразумение с играча. Базирайки се на правилата на ФИФА, трансферната политика на Барселона винаги е била първо да се преговаря с клуба, а след това с играча. ФК Барселона иска да заяви категорично, че клубът винаги е имал невероятни отношения с Арсенал."

Официалното обръщение на Барса идва след като Радио "Кадена Сер" съобщи по-рано днес:

"Има твърдо споразумение между Барса и Сеск Фабрегас, въпреки че е само устно. Били са проведени няколко срещи, след които Сеск Фабрегас е заявил пред Барселона, че иска да се присъедини към тях от следващия сезон."

Радиото добави, че сделката ще стане факт веднага щом от Арсенал останат доволни от трансферната сума за своя плеймейкър. Фабрегас е най-добрият играч на "артилеристите" през сезона. Той има 14 гола във всички състезание, а договора му с "топчиите" е до 2014 година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Punisher_111
10.02.2010 15:59

Много ясно 4е остава в Арсенал му е мястото. Само Фабрегас и Арсенал *thumb_up*

onzzy
10.02.2010 15:15

Барселона категорично отрича, че е имало някакви преговори или споразумение с играча.