Шамак се изпусна: Подписвам в петък!

14:42
Шамак се изпусна: Подписвам в петък!
Централният нападател на Бордо Маруан Шамак разкри, че се е съгласил да подпише предварителен договор с Арсенал и от следващия сезон ще защитава цветовете на лондончани.

Мароканският таран споделил на свои приятели, че официалното парафиране на контракта ще се случи в петък. Договорът на играча ще е за период от пет години, като седмичното възнаграждение на Маруан ще бъде в размер на 50 хиляди паунда.

Играчът също така разкрил, че е отхвърли по-добри финансови параметри, предложени му от Ливърпул, защото е искал да работи с Арсен Венгер.

Сделката е изключително изгодна за Арсенал, които няма да платят трансферна сума за играча, който е оценяван за приблизително 15 милиона евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Punisher_111
10.02.2010 16:03

Браво! Да идва няма да сбърка. Арсенал са много по добри от Лузърпуул *thumb_up*

darkspeed
10.02.2010 15:42

Не вярвай на думите на играчите. Това го казва, за да може Арсенал да го харесват повече. Лакомията му е да отиде там, а да не си остане в Бордо. Преди години това може би щеше да бъде добро решение, но в момента Бордо градят силен европейски тим с качествени играчи. Освен това самото френско първенство върви нагоре и дори са на път да изместят Италия от правото за 4 отбора играещи в ШЛ. Аз съм убеден, че Шамак няма да се наложи в Арсена и този трансфер ще е голяма грешка за него *smile* . Ще видим, възможно е и да греша, но се съмнявам *wink* .

useraAfc
10.02.2010 15:31

И какво му е лакомичното? Ако беше лакомия щеше да подпише с Ливърпул,който му предлагаха много повече пари,но той е избрал Арсенал.Добре си дошъл Маруан *thumb_up*

darkspeed
10.02.2010 15:00

Oт лакомия ще си прецака кариерата тоя..