Черноморец продаде халф в ОФК Белград

11:12
Черноморец продаде халф в ОФК Белград
Сръбският халф Александър Стоимирович бе продаден в ОФК Белград. Договорът вече е финализиран, а Черноморец Бургас ще вземе 100 000 евро за него. Преговорите между двата клуба вървяха няколко седмици, като междувременно Стоимирович започна и подготовка с отбора, съобщава "Меридиан Мач". Сега трансферът е финализиран и той вече е футболист на клуба от Белград. С тази продажба Черноморец прави втори трансфер зад граница през тази зима. Както е известно, преди седмица Дуду бе продаден на швейцарския Кюн за 150 000 евро.

Трансфер в чужбина чака и вратарят Владислав Стоянов, който бе на проби в молдовския Шериф Тираспол. В момента Стоянов се подготвя със сателита Черноморец Поморие и чака отговора на молдовския клуб. Неговата цена е 100 00 евро. Днес отборът на Черноморец ще изиграе своята последна контрола в Анталия (Турция). Бургазлии ще срещнат състава на Вакер Тирол, който е лидер във втора австрийска дивизия. Това ще бъде последна контрола на турска земя. На 12 февруари отборът пътува обратно за България.

Стадионът в Поморие днес пък ще бъде домакин на три мача. От 11,00 ч е проверката Несебър - Добруджа. От 14,30 ч играят Поморие - Сливен, а от 17,00 ч Черно море - Волов. Отборите избраха да играят в Поморие заради добре подготвения изкуствен терен и отличните условия, които предлага съоръжението.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация