Мъри стряска Бербо с пейката

11:35
Мъри стряска Бербо с пейката
Селекционерът Мъри Стоилов е категоричен, че в престоящите мачове ще участват най-подготвените и дори Бербатов може да остане на пейката, каквато е напоследък съдбата му в Манчестър Юнайтед.

"Надяваме се Бербатов да се размине с операция, но ако се стигне до такава, ще обсъдим вариантите. Той е най-титулуваният ни футболист и не трябва името му да се забърква в излишни интриги. Когато не побеждаваме или не вкарваме гол, не Бербатов има проблем, а България. Ще играят тези, които са в най-добра форма. Нормално е, ако Бербатов не се чувства добре или не е във форма, да остане резерва", коментира Мъри на пресконференцията, дадена по повод жребия за Евро 2012.

"Тези квалификации може да се окажат последни за така нареченото ни златно поколение и ще трябва да поемем повече отговорност, ако искаме да се класираме. Нека подкрепим отбора в този момент, а ако отново не успеем да се класираме, ще бъда виновен само аз", заяви Стоилов. Той е на мнение, че отборът ни трябва да победи някой от грандовете, за да участва на голямо първенство. "Не трябва да си позволяваме да губим излишни точки, както направихме през изминалите световни квалификации. Ако се класираме за европейските финали, значи програмата ни е била добра", смята наставникът на "лъвовете".

"Ако нямаме проблеми с контузени играчи, мисля, че най-слабото ни място ще бъде двойката централни защитници. През изминалите квалификации допуснахме леки голове от статични положения, които не говорят добре за играта ни в защита", заяви Стоилов.

"Все още не сме сигурни кой играе на този пост. До първите мачове има много време и ще видим кой в каква форма ще бъде. Няма да караме никой да играе в националния отбор на сила", обясни селекционерът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nCuXonaT
10.02.2010 18:46

neveroqtno, така е, знам, че е така. Но това напускане не означава поемане на отговорност.Логично е след като не си класирал отбора ти да те изгонят, но това не е, защото си поел отговорност...иначе съм съгласен с теб за всичко, но за съжаление това е България, колкото и да боли...

neveroqtno
10.02.2010 15:08

@психопат-много добре казано. Да не говорим за Боби Михайлов, който въобще незнам каква отговорност има освен да събира пари в собствената си сметка и да посреща чужди делегации. Нека поемат отговорност като при неизпълнение да напуснат заедно всичките с управата, а не само да вземат заплати и да се правят на Сър Алекс и на шефове

nCuXonaT
10.02.2010 12:51

Мъри, ти добре го казваш, че трябва да поемеш тая отговорност,ама в какво точно се състои тя? Ако не се класираме ще влезеш в затвора ли? Или ще върнеш парите, които си взел? Стига глупости с това поемам отговорността - лесно е, когато няма никакви последствия от тая поета отговорност...Дано да се класираме, в което много се съмнявам...