Рабех доплаща сам до 300 000 евро на Левски

10:57
Рабех доплаща сам до 300 000 евро на Левски
Продаденият в Анжи Махачкала Юсеф Рабех ще се грижи сам за дооформянето на крайната сума, която ще влезе в касата на Левски. Това разбра "24 часа". В договора между шампиона на България и новака в руската висша лига има специална клауза. Според нея процент от заплатата на мароканския скандалджия ще се добавя към трансферната му сума. Дори и с тези преводи по сметката на Левски продажната цена може да стигне максимум 300 хил. евро. Това е с 450 хил. евро по-малко от платената от "сините" сума през 2007 г. И въпреки това е най-добрата оферта за защитника, чиято цена падна драстично заради пиянските изцепки, изпълнили визитката му. През 2008 г. Юсеф можеше да поеме за Италия срещу 1,5 млн. евро.

До последно от Левски преговаряха с шефовете на Анжи и за запазване на 20 процента от правата на Рабех. Преди него в тима от столицата на Дагестан премина Тодор Тимонов от ЦСКА. Според запознати, от Махачкала планирали и оферта към един от най-стойностните българи в "А" група - Иван Стоянов. Към цесекаря имаше сериозен интерес от всички руски грандове. Към тях се присъединили Анжи и Алания Владикавказ.

Всеки момент в лагера на Левски в Кипър очакват идването на краен защитник от Португалия. Бекът от Иберия ще играе в контрола, съобщи мениджърът Георги Иванов. "Търсим вариант, опитваме се и гледаме дали наличните футболисти - Бензукан и Станчев, могат да се справят. Лично аз съм доволен от представянето на Стефан Станчев в мача с Шериф. И на други постове могат да дойдат други футболисти, но засега няма нищо сигурно", каза Гонзо. Днес от 15 часа "Левски" среща "Динамо" (Минск).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация