Анжи поиска и Иван Стоянов

10:53
Анжи поиска и Иван Стоянов
Новакът в руската Премиер Лига Анжи Махачкала се прицели в нов футболист на ЦСКА. След като си осигури услугите на Тодор Тимонов, треньорът на отбора Омари Тетрадзе е говорил с президента Магомед Магомедов да привлече в състава и голмайсторa на армейците от есента Иван Стоянов, съобщава "7 дни спорт". Племенникът на Йордан Лечков беше пред трансфер в гранда Спартак Москва, но в крайна сметка сделката пропадна. От Анжи са готови да дадат до 1 млн. долара за правата на Стоянов.

Руснаците стягат боеспособен отбор за първенството, като целта е запазване на мястото в елита. Както е известно, освен Тимонов дагестанците привлякоха и скандалния защитник на другия ни гранд Левски - Юсеф Рабех. Тетрадзе е решил да подсили тима с още чужденци, като Иван Стоянов е първи в трансферния му списък.

Стоянов беше наблюдаван от руснаците по време на вчерашната контрола с Том Томск. Очаква се в близките дни Магомедов да разговаря с Димитър Борисов за евентуален трансфер на играча в Анжи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ceko_fan
10.02.2010 13:13

onzzy И аз това се питам тея от Линар маи много лъжат колко да не е без сдтатия и пишат секви глупости *angry*

onzzy
10.02.2010 11:15

"Племенникът на Йордан Лечков беше пред трансфер в гранда Спартак Москва, но в крайна сметка сделката пропадна." А в другия материал пишете че Карпин не е чувал за него. Кое е истина